Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/06/2022

    Πολύ ωραία κατασκευή, στιβαρή.Το κουτί του περιείχε δύο λουράκια και ενα καλώδιο φόρτισης .Η οθόνη είναι καταπληκτική ,το μενού του ρολογιού εύχρηστο,η μπαταρία του έχει καλή διάρκεια.Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει NFC και ήταν ο λόγος που το αγόρασα.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Wow, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Materiały produktu są dobre i pasują do opisu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    W porządku, jesteś wcześnie. Za dwa tygodnie, to co o nim piszą, wydaje się wiedzieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Miła niespodzianka, ale wszystkie funkcje działają idealnie z dwiema małymi wadami. Dystrybutor na zdjęciu promocyjnym ekran jest większy i nie można znaleźć funkcji NFC. W każdym razie, jest to zalecana kategoria. Przyjemne szkło, ale wciąż świeże liście szklane z nowymi wadami. Przyczyna w kontekście historycznym jest inna i nie widziałem sieci NFC. W każdym razie jest to bardzo proste pytanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Przyjazd w 2 tygodnie w ciągu 1 miesiąca - pierwsza pozytywna rzecz Przyjdź zarówno z paskiem silikonowym, jak i metalowym, używane materiały są bardzo dobre. Jasność i wyświetlacz również bardzo dobra. Może koło wokół wystawy byłoby cieńsze, ale myślę, że to nie jest wielka wada. Nie uwierzyłem, ale wszystkie wymienione funkcje działają normalnie. Funkcja ciśnienia krwi testowana za pomocą zegarka i uwierzytelniona miasur w tym samym czasie z tylko około 8-10% odchyleniem. Ten zegarek jest co najmniej tak dobry jak Huawei GT2 w niektórych opcjach blisko Samsung Watch 4 za niższą cenę Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Bardzo dobra jakość, najlepszy widoczny wyświetlacz, łatwy dostęp do każdej opcji menu. Dobre i prawdziwe wartości pomiarowe w menu zdrowia. Najlepszy alternatywny inteligentny zegarek dużych producentów. Szybka wysyłka, dobra komunikacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Zegar nie zawsze działa prawidłowo i pokrętło rotacyjne nie działa już. Zamknęli sprawę bez odpowiedzi, a ja oddałem wszystko, co się liczy. Czy ten problem kiedykolwiek zostanie rozwiązany?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Stylowy zegarek. Luksusowa robota. Za taką cenę, to zaskakujące. Co jest w opisie wszystko działa. Kto chce idealny zegarek w takiej kategorii cenowej, to jasny wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • KNikos
    GR
    12/05/2022

    everything is fine and good, thanks!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you