Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2020

    Filtry są dobrej jakości, ale nie przygotowałem instalacji, aby dowiedzieć się, jakie natężenie przepływu (płynność), test uszczelniania, czy wspiera wibracje i czy podtrzymuje ciśnienie przewodu paliwowego. Muszę również wiedzieć, czy filtr ma zdolność filtrowania do ochrony systemu paliwowego. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z jakości filtrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Dziękuję za szybką i niezawodną dostawę. Dobra jakość i ten sam produkt co wizualny. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Super doskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    top esse filtro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Excellent quality product, easy to assemble. The product was delivered very well packaged and the delivery was very fast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2017

    Good quality product. Its size is also appropriate. Rubber rings are well closed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2016

    Finally, it arrived! One hour as customs post office, got my small package. The filters look ok, hope they do the job.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    it's exactly as I expected. Have not installed it yet but looks great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2019

    is bigger than i expected but looks amazing, would love that the filter element was made from steel, but it's easy to clean

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Super, wewnętrzny montaż z filtrem papieru plisowanego, Nie sprawdziłem jeszcze, czy jest możliwe, aby kupić niektóre z góry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,117
    • Ft4,843
    • Ft2,420
    • Ft3,328
    • Ft7,568
    • Ft17,866
    • Ft3,026
    • Ft2,117
    • Ft2,420
    • Ft2,420
    • Ft6,054
    • Ft2,420
    • Ft3,026
    • Ft7,871
    • Ft10,597
    • Ft3,026
    • Ft6,993
    • Ft5,751