Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Jest to świetne, bardzo ładne i dobre jakościowo. Sprawdź filmy z produktów Banggood i wiele innych https://www.youtube.com/channel/UCE2evXc5GvQzWUIztkdXlvQ?sub_confirmation=1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Świetna podstawka na monitor. Klawiatura mieści się pod spodem, kiedy nie używam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Naprawdę bardzo ładny i dobrze zrobiony, szkoda, że drzwi usb nie są 3.0.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Bardzo ładna podstawka na monitor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Można umieścić pod spodem laptopa Xiaomi 14". Ładuję 1,6A. Szkoda, że nie ma ledowych pokrywek, jak dostosowanych do potrzeb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Świetny wygląd, ma porty USB do ładowania. Myślałem, że wszystko jest aluminiowe, ale nie. Dobrze spakowany i czas dostawy był bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Mieszkam w Brazylii i czas dostawy był rozsądny (21 dni). Chociaż pudełko dotarło do mnie w złych warunkach, integralność biurka była 100%. Dlatego dałem dobrą ocenę firmie logistycznej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Szybko i ładnie! ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Fajna rzecz, chociaż porty USB nie są używane, ponieważ nie ma numerów E. (W przypadku, jeśli coś się stanie, mieszkanie nie jest opłacane przez firmę ubezpieczeniową)... Poza tym tak Optyczny i jako uchwyt do monitora Baba!:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Tak dobrze, że moja żona chciała. Eleganckie spojrzenie z opcją zasilania jest ładne. Zdecydowanie polecam, tylko nie upuść tego tak jak ja, 😝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 929
    • Ft8 627
    • Ft11 946
    • Ft8 959
    • Ft17 589
    • Ft16 593
    • Ft3 445
    • Ft9 955
    • Ft24 228
    • Ft19 913
    • Ft12 278
    • Ft13 938
    • Ft15 598
    • Ft6 635
    • Ft6 967
    • Ft5 640
    • Ft4 976
    • Ft5 971