Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(119)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Mój przedmiot przyszedł dziesięć dni po tym, jak zamówiłem je w doskonałym stanie. Użyję go z moim Creality Ender 3 V2, który otrzymałem tego samego dnia, zmontowałem i uruchomię. Dzięki, Banggood, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Ty przyszedłeś w prawo. Dołącz ulotkę wyjaśniającą do montażu części. Sprawdzałem dopiero po tym, jak nie namierzył silnika. Zwracałem uwagę tylko na obraz i to był mój błąd. Więc nie rób tych bzdur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Ładne wykończenie produktu. Warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Doskonały produkt, idealnie pasuje. Podwózka była szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Temperatura maksymalna i maksymalna (maks. 30min) Prosty i szybki montaż (do 30min)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie i jest zainstalowany. Duża jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Niestety mój silnik wytłaczający Ender 3 Pro stał się wadliwy z moją drukarką 3D, więc efekt zmienił się w płytę główną. Wykorzystałem więc ten czas, aby ulepszyć płytę główną do wersji V1.1.5, zastąpić Two Faza 42-40 Stepper Motor, a także używając Silver Aluminum Extruder Kit do całkowitej aktualizacji mojej drukarki Ender 3 Pro 3D. Miło mi powiedzieć, że wszystko idealnie się ułożyło i przyszło sprawdzić, czy zadziałało za pierwszym razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Aluminiowy wytłaczacz, bardzo odporny produkt. Wskazuję wymianę oryginalnego plastikowego wytłaczacza na ten aluminiowy. Z czasem wytłaczacz, który jest z Enderem 3, ponieważ jest plastikowy, co nie stanie się z tym wytłacznikiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2019

    Installato sulla mia CR-10s in meno di 15 minuti. Molto solido e ben rifinito, ha la possibilità di regolare la pressione del filamento sulla ruota godronata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Dobrze przyjęty. Goos usługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 722
    • Ft3 676
    • Ft62 437
    • Ft3 307
    • Ft1 835
    • Ft1 469
    • Ft6 049
    • Ft17 658
    • Ft3 307
    • Ft16 552
    • Ft67 534
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft379
    • Ft1 469
    • Ft117 226
    • Ft2 204
    • Ft2 083