Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(420)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(420)
    • 5 Star(390)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Paczka dotarła w bardzo dobrym stanie. Zacisk jest dobrze chroniony w pudełku z pianką i kartonem. Solidny kawałek aluminium daje dobre pierwsze wrażenie. Dźwignia, która działa jako krzywka dla różnych poziomów ciśnienia, ma pewne tarcia w obszarze ciśnienia. Dodałem trochę PTFE i jest w porządku. Kamera działa idealnie równolegle do płyty ciśnieniowej, co oznacza, że ciśnienie jest dobrze rozmieszczone. Jedna z 2 śrub jest trochę dumna z płyty ciśnieniowej i w razie kontaktu z nią zepsuje obrabiarkę. - Trzeba to opatrzyć. Oznacza to odłączenie pozostałych 4 śrub, łączących stalową sprężynę z korpusem głównym. Skorupa krzyżowa jest znacznie większa niż 20 mm (tylko 20,1 mm), jak widać w słowniku Vernier. Chyba trzeba będzie trochę poszlifować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Kupiłem dwa z tych zacisków i otrzymałem je przed szacunkową datą porodu. Opakowanie jest znaczne, a zaciski dotarły nieuszkodzone. Zaciski są dobrze wykonane i działają zgodnie z oczekiwaniami. Są nowym zwrotem starego pomysłu, Holdfast, z którego stolarze korzystali od bardzo dawna, patrz zdjęcie. Podczas korzystania z zacisku, aby uzyskać pełne ciśnienie zacisku, zacisk musi być mocno przyciśnięty na obrabianą część z dźwignią w pozycji resetowania. Jeśli to nie jest zrobione, przed wywieraniem nacisku na obrabianą część, kamera musi podjąć jakąkolwiek przerwę. Kiedy kamera naciska na obrabiany element, powoduje to, że w otworze pies naciska na boki otworu psa. Ciśnienie to znajduje się tylko na górze i na dole otworu psa, gdy kamera próbuje obrócić zacisk w otworze dla psa. Wał nie musi być cały zaokrąglony, ponieważ znajduje się tylko na otworze dla psa, w którym jest zgodny z ramieniem zacisku. Gdyby otwór był tylko tam, gdzie trzeba, łatwiej byłoby zamontować zacisk w otworze dla psa. Jeśli zacisk uszkodzi otwory dla psa w dłuższym użyciu, tylko czas pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Bardzo poręczny i wytrzymały klips, świetny do stosowania na blacie z otworami do mocowania. Wykonane z doskonałej jakości i w pełni metalowe. Dotarła bardzo dobrze zapakowana, jak widać na załączonym zdjęciu. Zabezpieczyć części pod dobrym ciśnieniem, zapewniając im unieruchomienie podczas pracy. Wystarczy zadbać o średnicę cylindra zaciskowego, ponieważ mają dwa różne rozmiary, 19 i 20mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Te zaciski są bardzo dobrze wykonane i ładne w obsłudze. Dumny właściciel tego wysokiej jakości produktu. Dzięki Dennisowi z Hooked On Wood za rekomendację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Dobrze wykończony produkt. Solidny i miękki w użyciu. /Trzymaj mocno. Bardzo dobrze uwarunkowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Znakomita jakość narzędzia. Czas dostawy bardzo dobry. Kupiłem dwie jednostki i nie doradzam tylko jednej. Pochodzi z wysokiej jakości opakowania. Jestem usatysfakcjonowany i doradzam. Otrzymałem przez GLS, któremu dziękuję za skuteczność i profesjonalizm.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Wyśmienite zaciski dla psów. Ma silną moc zacisku, łatwy w obsłudze i zastosowaniu. doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Widziałem to w jednej z recenzji Hooked on Wood, więc zgodnie z zaleceniem postanowili go wypróbować. Był dobrze zapakowany i wydaje się być bardzo dobrze zbudowany. Żadnych skarg na siłę przetrzymywania lub projekt. Może w pewnym momencie będzie musiał zdobyć kilka więcej, szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Świetne zaciski dobrze wykonane i łatwe w użyciu w otworach na ławki 20mm są dobrze prezentowane w kartonie z pianki, co pozwala na przechowywanie ich w szufladzie roboczej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Ten produkt dotarł bezpiecznie i był dobrze zapakowany. Produkt jest wysokiej jakości i działa wyjątkowo dobrze na moim stole MFT! Gorąco polecam ten produkt, a jeśli go zakupisz, nie zawiedzie Cię! Na pewno zamówię więcej, aby mieć pod ręką, gdy będzie to potrzebne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$37.99
    • US$29.99
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$5.76
    • US$25.99
    • US$23.09
    • US$19.62