Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2021

    Najlepsza płyta RGB 60%! Dostarczone w tydzień do Australii, co było znacznie szybsze niż przewidywana linia czasu. Skrzynka była trochę wgniecona, ale klawiatura była bezpiecznie zapakowana w środku, więc nie było żadnych uszkodzeń. Klawiatura z filcu jest dobrej jakości, i świetnie nadaje się do łatwego transportu. Klawiatura sama w sobie jest dobrze zbudowana i ma jasne światła RGB, które wyraźnie świecą. Talerz był jednak dość ciasny, więc musiałem użyć dużej siły, by wstawić włączniki, a skończyło się na włożeniu ich do płyty, zanim wkręciłem ją z powrotem do PCB. Jednak ostateczna budowa z nakręconymi+lubowanymi wspaniałymi pandami, pierścieniami i pianką PE wyściółką pomiędzy pcb i płytą sprawia, że brzmi to jak marzenie! Zdecydowanie polecam tę klawiaturę dla każdego, kto lubi lukrowaną klawiaturę, która jest łatwo w magazynie i łatwa w budowie +mod <3

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Akrylowy futerał jest ładny, ale polecam dostać wersję ALU, w której można użyć pianki do dźwiękoszczelnej. W wersji akrylowej można pokryć diody LED, gdy używasz większości materiałów piankowych. miękkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Keyboard wszedł szybciej niż oczekiwano (1 tydzień do Wielkiej Brytanii), obejrzały wideo Wildcat na nim i zdecydował, że chcę bardziej premium klawiatury. Zastąpiłem pchnięcia Everglide, zmodyfikowana opaska, dzięki czemu doświadczenie było lepsze. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Ogólnie bardzo solidny futerał na klawiaturę o odpowiedniej wadze. Jednym z minusów jest to, że przełączniki czasami są wyciągane, również przy samym ściąganiu klawiszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo ładne, wygląda na to, że jakość jest na miejscu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Niesamowita deska w cenie, wysłana z zachodnich USA do środkowo-zachodnich USA w 7 dni. Stabilizatory są wstępnie nasmarowane/przycięte, ale ulepszyłem do Durock Stabilizers i polecam to zrobić także. Doskonała deska!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    the purple version is so good. good rgb. and like the pre lubed stabs.only issue is that I can’t use fn1 in my keyboard while playing games.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Excellent keyboard and nice build.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Naprawdę podoba mi się jakość tej deski, Jest bardzo premium i jest warte ceny polecać to każdemu, kto chce zbudować własną klawiaturę i nie chce przejść przez lutowanie! Również stabilizatory są wstępnie nalubione, co było miłe.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Najlepsza klawiatura jaką możesz dostać od Banggood w cenie legalnej lepiej niż fani KBD zdzierają klawiatury dostaje ode mnie 8-10 minus to sprawa ping „umocowana pianką" a płyta jest bardzo słaba, czerwona, dostaje alu dla mosiądzu "myśl O kupieniu takiej, którą niesamowita klawiatura kupiłaby ponownie. Przyjechał też 30 dni wcześniej do Wielkiej Brytanii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$49.99
    • US$61.99
    • US$54.99
    • US$61.99
    • US$69.99
    • US$77.99
    • US$55.99
    • US$63.99
    • US$25.99