Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    To jest klawiatura super startera, w rzeczywistości, może być klawiaturą końca gry dla mnie! Zmodyfikowała stabilizatory i dodała nawilżone Glorious Pandy z klawiszami Akko Neon. Czuję się i brzmi niesamowicie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Doskonała klawiatura, naprawdę ciężka i piękna walizka. Wyposażone następnie z Pvt połysk przez klawisze.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Szybka dostawa. Zamówione 12 marca i otrzymane w dniu 20 marca. Element dobrze zapakowany i tylko pudełko ma trochę wgniecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Wyśmienity produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dobrze zapakowane i otrzymane w ciągu tygodnia. Dziękuję!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Mam mnóstwo klawiatur, które zbudowałem, to jest pierwsza klawiatura Bluetooth i muszę przyznać, że aluminiowa obudowa jest bardziej czysta niż zdjęcia w opisie produktu, z czego jestem zadowolony. Sam bluetooth jest stabilny jak na razie, chociaż bateria jest trochę mała 1900 mah vs inne marki, ale wtedy zawsze można kupić większą baterię. LED są fazowe północne, ale nie miałem żadnych problemów z moimi przełącznikami (NK Sherbet) lub klawiszami (ePBT), co jest chyba świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • KBDfan
    HU
    05/07/2021

    Z produktem nie ma nic złego szczerze nie myślałem, że będzie to tak wysoka jakość, ale wysyłka z drugiej strony była okropna nie oczekiwał, że zajmie to tak długo nie zadowoleni!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Klawiatura końcowa zbudowana jak skała

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Jest to dość ciężki produkt, materiał jest postrzegany jako dobrej jakości, po prostu dodaję kilka przełączników i klawiszy mam nadzieję, że nadal działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 636
    • Ft7 913
    • Ft12 531
    • Ft16 789
    • Ft15 830
    • Ft22 187
    • Ft20 987
    • Ft8 693
    • Ft7 254
    • Ft10 192
    • Ft9 593
    • Ft7 194
    • Ft16 489
    • Ft8 573
    • Ft16 789
    • Ft7 254
    • Ft15 590
    • Ft9 293