Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(98)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(98)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2021

    Najlepsza płyta RGB 60%! Dostarczone w tydzień do Australii, co było znacznie szybsze niż przewidywana linia czasu. Skrzynka była trochę wgniecona, ale klawiatura była bezpiecznie zapakowana w środku, więc nie było żadnych uszkodzeń. Klawiatura z filcu jest dobrej jakości, i świetnie nadaje się do łatwego transportu. Klawiatura sama w sobie jest dobrze zbudowana i ma jasne światła RGB, które wyraźnie świecą. Talerz był jednak dość ciasny, więc musiałem użyć dużej siły, by wstawić włączniki, a skończyło się na włożeniu ich do płyty, zanim wkręciłem ją z powrotem do PCB. Jednak ostateczna budowa z nakręconymi+lubowanymi wspaniałymi pandami, pierścieniami i pianką PE wyściółką pomiędzy pcb i płytą sprawia, że brzmi to jak marzenie! Zdecydowanie polecam tę klawiaturę dla każdego, kto lubi lukrowaną klawiaturę, która jest łatwo w magazynie i łatwa w budowie +mod <3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Akrylowy futerał jest ładny, ale polecam dostać wersję ALU, w której można użyć pianki do dźwiękoszczelnej. W wersji akrylowej można pokryć diody LED, gdy używasz większości materiałów piankowych. miękkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Keyboard wszedł szybciej niż oczekiwano (1 tydzień do Wielkiej Brytanii), obejrzały wideo Wildcat na nim i zdecydował, że chcę bardziej premium klawiatury. Zastąpiłem pchnięcia Everglide, zmodyfikowana opaska, dzięki czemu doświadczenie było lepsze. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Najlepsza klawiatura jaką możesz dostać od Banggood w cenie legalnej lepiej niż fani KBD zdzierają klawiatury dostaje ode mnie 8-10 minus to sprawa ping „umocowana pianką" a płyta jest bardzo słaba, czerwona, dostaje alu dla mosiądzu "myśl O kupieniu takiej, którą niesamowita klawiatura kupiłaby ponownie. Przyjechał też 30 dni wcześniej do Wielkiej Brytanii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Kupiłem ten czysty jak na :3ildcat YT wideo i jest tak imponujący jak się spodziewałem; lukrowana walizka wygląda jak kolorowy lód. Ale w tej klawiaturze jest coś więcej niż estetyka. Jest ciężki i ukształtowany w sposób, który ułatwia pisanie i nie męczy. Stabilizatory są wypłukane, a kiedy je usunęłam, żeby odciąć dodatkowe nogi, zauważyłam, że są bardzo dobrze wyważone. Nie trzeba ich wyprostować. Jeśli chcesz piękną jakość klawiatury w bardzo rozsądnej cenie, to jest to. Uzupełniłem mój zestaw nasmarowanymi białymi przełącznikami Gateron i klawiszami Domikey SA.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Ogólnie bardzo solidny futerał na klawiaturę o odpowiedniej wadze. Jednym z minusów jest to, że przełączniki czasami są wyciągane, również przy samym ściąganiu klawiszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Niesamowita deska w cenie, wysłana z zachodnich USA do środkowo-zachodnich USA w 7 dni. Stabilizatory są wstępnie nasmarowane/przycięte, ale ulepszyłem do Durock Stabilizers i polecam to zrobić także. Doskonała deska!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo ładne, wygląda na to, że jakość jest na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Ładna klawiatura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Jest w porządku jak na swoją cenę, tylko problem w tym, że mój pasek jest papkowaty, jeśli jest z płytborami, tak czy inaczej go zmodyfikuję, więc 5atarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 825
    • Ft17 339
    • Ft21 438
    • Ft3 465
    • Ft17 654
    • Ft2 519
    • Ft2 172
    • Ft14 186
    • Ft2 204
    • Ft4 096
    • Ft2 835
    • Ft9 771
    • Ft16 708
    • Ft14 501
    • Ft6 934
    • Ft2 519
    • Ft18 915
    • Ft11 033