Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(693)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(693)
    • 5 Star(657)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Wsparcie dla telefonu naprawdę świetne! Zbudowany z pięknego materiału myślę, że jest stal lub aluminium, kolor w moim przypadku czerwony z nieprzezroczystym skutkiem, który jest naprawdę piękny i przyjemny w dotyku i idealnie pasuje do mojego skutera ES10. Kierując można zauważyć, jak solidny jest bez najmniejszego hałasu lub przemieszczeń podpórki nawet jeśli Jeździsz na San Pietrini w Rzymie to się psuje, trzymając dobrze telefon i bez obaw, że zgubisz go na ulicy!! 100% zadowolony, że odkupiłbym go z powrotem.... Dotarł do domu po 14 dniach od zamówienia w sumie w określonych godzinach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Super wytrzymały! Nie próbowałem jeszcze do mojego skutera, bo jeszcze go nie mam! Zamówiłam Boyuedę w drodze! Próbowałem, żeby mój Samsung Note 8 pasował idealnie. To mogłoby się bardziej dostosować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Chciałem dobrze wyglądający, mocny i łatwy w użyciu uchwyt na telefon do mojego roweru. Ta oprawa spełnia wszystkie moje potrzeby i była również oszczędna. Pierwszego dnia, gdy go zainstalowałem, pojechałem rowerem po bardzo trudnych szlakach, aby zobaczyć, jak bezpieczny jest mój telefon... Nawet po skokach, nauczyłem się ufać górze i nie martwić się o telefon. Telefon nawet nie wibrował od ostrej jazdy. Jestem bardzo zadowolony z zakupu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    przybył dzisiaj bardzo zadowolony z produktu nie miał szansy wypróbować, ale wygląda dość przyzwoite za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Zamówione 18/12/20 przybyło 21/01/21 Zdjęcie pasujące do produktu 👌🏾 Satysfakcjonuje czysty i solidny materiał! Dziękuję!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta, pakiet został zatrzymany na poczcie i nie został wydany przez listonoszy i obsługa klienta zaoferowała mi zwrot przedmiotu, jeśli nie jest w poście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Świetna i bardzo dobrze działająca część. Dostarczone do Niemiec w ciągu 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    To miłe, ale muszę sfabrykować trochę krzaczków, żeby nie docierały wibracje do telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Świetnie wygląda, to moja 3. Więc zdecydowanie dobry towar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dobry produkt AAA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 516
    • Ft14 807
    • Ft8 460
    • Ft13 430
    • Ft5 285
    • Ft4 934
    • Ft10 576
    • Ft2 561
    • Ft8 738
    • Ft8 106
    • Ft8 460
    • Ft6 695
    • Ft2 113
    • Ft5 639
    • Ft19 842
    • Ft5 639
    • Ft5 291
    • Ft5 566