Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Dostarczone do Australii w około 2 tygodnie, co jest bardzo dobre w obecnym środowisku dostaw. Przedmiot został bardzo dobrze zapakowany i jest doskonałej jakości. Idealnie pasuje do utworów Makita bez żadnej gry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo fajny ♥- doskonale współpracuje z Makita, Festool i Triton

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Działa bezbłędnie z utworem Festool. Montaż i konfiguracja to była pestka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Skala zaczyna się od 0, która nie toleruje szyny prowadzącej. Nie ma żadnych śladów kalibracji. Musiałem go użyć dopiero po kilku miesiącach od przyjazdu i jest rozczarowujący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Chociaż jest to imitacja przewodnika dzięcioła, nie można go skalibrować w ten sam sposób, nie ma śladów kalibracji, skala zaczyna się od zera, a nie od zera na boku dla cienkich cięć. Mówiąc wszystko, że jakość wykonania jest bardzo dobra i można skalibrować do znanych rozmiarów. Ustawiłem swoje, więc dodaję 200 mm w skali w normalnych cięciach i 170 mm, gdy używa się prętów do cienkich cięcia. N za dużo kłopotów, biorąc pod uwagę, ile oszczędzasz

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Bin absolut begeistert. Habe die verbesserte Ausführung erhalten. meine Bewertung: Verarbeitung: ***** + * Preis / Leistung: ***** + ** Lieferung: ***** Präzision: ***** Das einzige negative, das ich bereits verändert habe: Die Kreuzschlitzschrauben habe ich gegen welche mit Inbus ausgetauscht, da diese beim Kalibrieren immer gelöst werden müssen. Da ist ein "vergurken" der Schrauben mit Kreuzschlitz vorprogrammiert. Ansonsten: Steht der Version von Woodp.... oder anderen Anbietern, die den vierfachen Preis nehmen, in nichts nach. Vor allem, wenn man den Preisvergleich berücksichtig, ist man hier genau richtig. Wünsche mir mehr solcher Produkte, da ich begeisterter Hobbybastler bin. Nutze es in Verbindung mit meiner Makita & Batavia Führungsschiene. Da die Schiene von Festool baugleich ist, sollten sie also auch hier passen. Vor allem die Klemmung mittels der abgewandelten Madenschrauben finde ich genial. Diese beschädigen die Führungsschiene in keiner Weise. Bin wirklich restlos überzeugt. Auch das Einstellen/Kalibrieren an der Führungsschiene ist ein Kinderspiel und ohne großen Aufwand durchführbar. Habe sie in voller Länge zusammengebaut, zusammen mit zwei Führungschienen 1,4 m und einer kurzen Schiene von Batavia 0,8 m in der Führungsschienentasche (Makita) verstaut. Zum Schutz vor Kratzern noch Teppichstreifen drüber und es passt trotzdem alles hinein. Am Einsatzort: Also nur aus der Tasche nehmen, in die Führungschiene einschieben, fixieren, kalibrieren und loslegen. Das alles ist, in unter zwei Minuten erledigt und Einsatzbereit. Jetzt würde mir als Zubehör im Angebot nur noch ein passendes Inlay für meine Systainer fehlen und oder eine Schutzhülle, um sie in meiner Führungsschienentasche, ohne die Teppichstreifen zu verstauen. Kurz und gut: Bin mit dem Kauf super zufrieden und habe mehr bekommen als ich erwartet habe. Also alles Top. Besser geht es nicht.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Niewiele mogę dodać, że inne pozytywne opinie nie zostały już wypowiedziane. Dobre opakowanie i dobrze zaprojektowane, ale przypomniało mi o starym, dobrym dniu Meccano Set, nie ma żadnych przeszkód i nie musi pracować ze zdjęciami strony internetowej. Niemniej jednak, biorąc mój czas wszystko było dobre w końcu i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Szkoda, że łuski nie zostały zaprojektowane tak, aby obejmowały szerokość szyny - najwyraźniej zostało to poprawione z zaktualizowanym projektem. Również, dlaczego potrzebuję zarówno klucz Allen i śrubokręt, aby dopasować go do szyny? Wkręty powinny być takie same, aby używać tylko jednego narzędzia. To tylko podrażnienia, to nadal bardzo dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    W zależności od ceny ogólnie dobry produkt, aby wykonać powtarzalne i precyzyjne cięcia. Cięcia są tak samo precyzyjne jak kalibracja. Ponieważ nie ma instrukcji obsługi, musisz postępować zgodnie z instrukcjami dostarczonymi przez Denisa na drewnie ((https://www.hookedonwood.online/ odcinek 30). Jak wspomniano, lepiej byłoby nie zdejmować 20 mm za każdym razem, gdy ustawiasz odległość cięcia. I znowu, byłoby miło mieć łuskę boczną. Innym problemem jest to, że rozmiar śruby do mocowania przesuwnych bloków jest zbyt wysoki, więc nie można przesunąć bloku stopu między pozycją na taśmie pomiarowej, a z powrotem do pozycji stopu, gdy mały pręt pomiarowy jest zainstalowany. Pewnie skrócę śrubę, żeby to naprawić. W moim kraju używamy zarówno metryki, jak i imperialnej. Byłoby miło zobaczyć oba pomiary. W końcu, brakowało śruby w opakowaniu, które otrzymałem. (jedna ze śruby kciuka do mocowania małego pręta pomiarowego). Nie byłem w stanie zdobyć zapasowego śruby od Banggooda, więc sam musiałem taką znaleźć. Do tego prawie dałem produktowi trzy gwiazdki, ale moim zdaniem sam produkt jest wart cztery, zwłaszcza w porównaniu z ceną porównywalnych rozwiązań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Wysokiej jakości klon Dzięcioła - ale nie jest klonem, ponieważ nie ma skali bocznej, która zaczyna się od 0 dla krawędzi toru piły. Oznacza to, że musisz wykonać ręczny kalibracja, aby utworzyć offset, o którym musisz pamiętać, aby za każdym razem ustawić szerokość cięcia, podczas gdy jest to bezpośredni odczyt na Dzięcioła. Również zaznaczone skale są do góry nogami, gdy patrzy się na pozycję roboczą po wyciętej stronie toru, a nie na odpady. Ale dobre dla leworęcznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$156.39
    • US$25.99
    • US$9.99
    • US$64.67
    • US$24.99
    • US$239.99
    • US$42.72
    • US$33.25
    • US$24.99
    • US$95.99
    • US$65.99
    • US$138.99
    • US$229.99
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$11.49