Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(119)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Produkt byłby dobry... Niestety, włożone do torby bez opakowania i włożone przez listonosza w skrzynce na listy innej osoby, krawędzie są zniszczone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Wygląda i czuje się dobrze, żadnych wgnieceń, mimo że pakowanie było bardzo słabe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Excelente produto!!! muito boa qualidade e acabamento, as medidas não são impressas e sim em baixo relevo. Veio bem embalado. Recomendo a todos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    guter fein gearbeiteter Winkel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Dobry produkt; do wypróbowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Wysoka jakość szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dobra jakość jestem bardzo zadowolony i jak zwykle szybka wysyłka dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    Cetvelin dış kısmı ile 20cm iç kımı ile 17cm ölçüm yapılabiliyor. Cetvel üzerinde bulunan noktalar sayesinde ise 13cm e kadar çizgi çekebilirsiniz. Malzeme kalitesi iyi. Ben sevdim tavsiye ederim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2020

    Przychodzi bez sprawy. Dwie krawędzie były lekko wgniecione, chyba z powodu transportu, nic, czego plik nie mógłby naprawić. Test 90 stopni udany, dokładność w porównaniu do kąta precyzyjnego jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Bardzo ładny produkt, a także dokładny. Zrobiłem szybki test. Spójrz na dokładną linię w gazecie. To dla mnie dość dokładne Wysokiej jakości narzędzia bardzo dokładne. Zrobiłam mały test i wyszło bardzo dobrze. Proszę zobaczyć linię ołówek na papierze. Pentel 0,7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 665
    • Ft10 299
    • Ft3 055
    • Ft6 757
    • Ft4 138
    • Ft14 013
    • Ft6 250
    • Ft10 191
    • Ft6 986
    • Ft3 182
    • Ft5 412
    • Ft1 430
    • Ft5 412
    • Ft6 368
    • Ft8 598
    • Ft9 872
    • Ft6 687
    • Ft4 759