Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Przybył szybciej niż się spodziewaliśmy i w świetnej formie. Bardzo polecam i będzie zamawiać więcej produktów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    To przyszło bardzo szybko.Produkt wygląda dokładnie to, co zamawiam.Roust konstrukcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Tak naprawdę dobry kwadrat życzę im gdzie inne rozmiary jak 600!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Nie chcę narzekać, że skalowanie jest bardzo dziwnym skalowaniem, które nie zaczyna się od rogów, i że jest bardzo złe, ponieważ nie ma kolorowania w skali. Kupiłem go, bo wiem, że jest na zdjęciach wstępnych, ale chciałbym ci doradzić, że możesz podnieść wartość poprzez małe ulepszenia. Jeśli coś kupisz i poczujesz się jak to, zapłacisz trochę więcej za Dzięcioła, co jest dużo pieniędzy, nawet jeśli to za mało. Celem tego kwadratu jest dostosowanie odpowiedniego kąta, więc po prostu go zamkniemy, ale wydaje się, że będzie to kosztowne. A tak przy okazji, kąt nachylenia wydaje się być dobry. Jest trochę podenerwowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Produkt jest dobrze wykończony i bardzo solidny. Mój kąt jest w 100% kwadratowy (testowany z Dzięcioł). Liczby nie są zbyt proste i nie zawsze są łatwe do odczytania, ale w moich oczach nie jest to problemem, ponieważ było to wyraźnie opisane i widoczne na zdjęciach i opisie produktu. Używam go prawie tylko do sprawdzania czystości i jest idealny do tego. Dlaczego oceniłem tylko 4 gwiazdki? Cóż, mój kąt ma małe odchylenie na długim ramieniu, więc jest mała przerwa (mniej niż 0,05 mm) między ramieniem a zmierzonym spokojem. W każdym razie nie ma to wpływu na kwadratowość, a błąd pomiarowy nie jest ważny dla obróbki drewna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Der Winkel ist nicht ganz so hochwertig wie ein Woodpeckers aber für den Preis völlig ausreichend. Er ist im Winkel und es macht echt Spaß damit zu Arbeiten.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo przyzwoita jakość i martwy na placu. Ostrze jest bardzo grube, co jest w większości dobre, ale muszę uważać z paralaksą, jeśli używamy pomiarów do precyzyjnego cięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Produkt ma bardzo dobre wykończenie, z wyrytym oznakowaniem, zarówno cesarskim, jak i metrycznym. Ma bardzo dobry ciężar. Wysokiej jakości produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Niezły produkt, sprawdzany z moim placem inżynieryjnym i jest na miejscu. Rozważę większego brata tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Świetny kwadrat!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$11.99
    • US$20.78
    • US$34.64
    • US$34.83
    • US$10.38
    • US$33.09
    • US$59.99
    • US$18.39
    • US$27.59
    • US$19.62
    • US$15.00
    • US$26.99
    • US$17.99
    • US$22.99
    • US$23.09
    • US$10.38
    • US$16.99