Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Nie mój pierwszy DrillPro i znowu jestem pod wrażeniem ich opakowania, produktu, i to piękne wykończenie. Ładne narzędzie, które na pewno będzie bardzo przydatne. Kupiłem ten ze względu na ołówkowe dziurki i zwężone krawędzie, które zbliżają linijkę do powierzchni i minimalizują błąd paralaksowy. Istnieją inne narzędzia pomiarowe/skrybujące, które mają grube kwadratowe krawędzie, które mogą być same w sobie dość dobre, ale mogą powodować nieścisłość. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo dobrze zrobiony!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Świetna jakość, super wykończenie. Dokładny kąt, ładne opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Quick delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo zadowolony z oznaczenia T-Square. Mierzy dokładnie i prawdziwie, i będzie bardzo przydatny, gdy zrobię moje pudełka i jig w mojej szopie do obróbki drewna. Pięknie zrobiona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo trafne kupienie ponownie, jeśli upuszczę to i przypadkowo nadepnę na niego, spowoduje, że się poślizgnę i nieumyślnie zrobię podziały. Moje spodnie wyrywają się od rozłamu, tak jak i mój hammy. Przytyłam i moja żona się rozstała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    All perfect, nice product! Quite pleased with it and the fast shipping. The packaging could be a bit better though, as the parcel arrived ripped, but contents were OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Przystojny, mały kwadrat do noszenia w fartuchu. Wyczyść dokładne oznaczenia. Przybyli w solidnej kartonie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Doskonała jakość, bardzo dokładne i bardzo przydatne narzędzie do pracy. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Easy to use, very comfortable, always available in my toolbelt, and I'm anticipating durable A more useful size than my Incra 300mm T ruler

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 111
    • Ft9 207
    • Ft13 107
    • Ft10 597
    • Ft6 811
    • Ft4 376
    • Ft19 974
    • Ft8 191
    • Ft3 894
    • Ft8 325
    • Ft18 351
    • Ft15 828
    • Ft6 552
    • Ft3 930
    • Ft9 830
    • Ft6 552
    • Ft7 208
    • Ft10 974