Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Dobre płyty montażowe, jednak został umieszczony w pakiecie z absolutnie nic jak folia bąbelkowa itp, aby chronić ją, więc przybył bardzo wygięty. Nie jestem pewien, czy będę w stanie tego użyć teraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Przyszedł w czasie, kiedy powiedział, że powinien, nie mogę się doczekać klawiatury z to naprawdę polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Jak na cenę, to świetna wartość. Przywieziono go w plastikowej torbie i po przybyciu został wygięty, więc musiałem to naprawić. Powinny być lepiej zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Mój był wygięty, nietrudno było go odkręcić, ale nigdy nie będzie w 100% prosty. Pewnie z powodu tranzytu, ale i tak dam mu jedną gwiazdkę mniej za brak lepszego opakowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Ten produkt był przed moimi dwoma innymi. Polecam szybszą wysyłkę, lub inną firmę wysyłkową. Dziękujemy. Produkt otrzymany jest bardzo dobrze wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Naprawdę dobra jakość za cenę.. Jest w plastikowej torbie, więc może być trochę wygięta, ale moja była idealnie przydatna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Właśnie dostałem do budowy klawiatury, jest dość gruby i brzmi ładnie z liniowym przełącznikiem! Jak dotąd polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dobrej jakości alu talerz i czerwony płaszcz. Wspiera większość 60% spraw, takich jak Tofu60. Obsługuje również układ izo/ansi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Produkt dotarł w rozsądnym czasie (2 tygodnie). Świetna jakość 60% talerzy. Żadnego pstryknięcia ani kłaniania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 035
    • Ft5 493
    • Ft15 570
    • Ft7 326
    • Ft7 020
    • Ft5 799
    • Ft6 104
    • Ft2 440
    • Ft8 547
    • Ft7 326
    • Ft18 013
    • Ft17 097
    • Ft16 486
    • Ft14 959
    • Ft19 234
    • Ft27 479
    • Ft18 318
    • Ft8 852