Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(6)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2022

    Doskonały sprzęt! Zdecydowanie polecam! Cieszę się, że ją mam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2022

    To wyraźnie przybyło. Jest wysokiej jakości i ciężki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2022

    Właśnie przybył dzisiaj i wydaje się być bardzo dobrze wykonany i wykończony. Oznaczenia są wyraźne i łatwe do odczytania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2022

    co za kompletny con, nie otrzymał małej płyty routera tylko niedokładny miernik głębokości, nigdy nie kupi od bangood ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2022

    ładna mała płyta stołowa routera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2022

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2022

    Podczas gdy materiał wydaje się być dobrej jakości i dobrze wykończony, rzeczywiste ciało nie jest płaskie. Istnieje 2mm łuk wzdłuż krótkiej krawędzi, na całej długości. To będzie produkt krawędzie, które nie są 90 °.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2022

    Niewielkie rozmiary (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2022

    Złe opakowanie z poważnymi uszkodzeniami. Goniometr o niskiej precyzji z malowanymi oznaczeniami, szczelinami na szynie. Wiercenie niezgodne z bosch GKF 550, różnica 2mm. Odpowiedni rozmiar dla laminatora tupia, grubość płyty dobra. Stopniowane znakowanie na białej, malowanej płycie, trudne do zobaczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2022

    Opis produktu NIE jest niezawodny, otrzymasz tylko Jighole (mały złoty kawałek), chociaż wrażenie, które chcą dać, jest takie, że zamierzasz kupić stół routera!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$35.99
    • US$13.99
    • US$49.99
    • US$109.99
    • US$23.99
    • US$22.99
    • US$75.99
    • US$29.99
    • US$89.99