Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Zgodny z opisem, porządnie wykonany, aluminiowy, precyzyjny przymiar do trasowania, jednostki mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Naprawdę dobry produkt. Uwielbiam czerwone anodyzowanie. Jak często musisz zaznaczyć środek krawędzi 18mm lub coś podobnego? To jest absolutnie narzędzie, którego potrzebujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dobry materiał do wykonania. Bardzo małe i precyzyjne otwory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Podręcznym narzędziem. Dobry wygląd i jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Doskonałe narzędzie do pisania. Przydatne nie tylko do rysowania równoległych linii, ale także do przenoszenia linii z powierzchni na bok przedmiotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Ładne małe, eleganckie narzędzie, przybyło z kilkoma małymi wgnieceniami i zadrapaniami, pomimo tego, że zostały odpowiednio spakowane. Ale wykona swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Dobra jakość, niezależnie od tego, jak trudno odczytać znaki na narzędziu, musi być wyświetlona tuszem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Piękny mały zestaw, ładne wykończenie, łatwe w obsłudze. To będzie przyjemność korzystać. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Naprawdę się z tego cieszę. Doskonała jakość i perfekcyjna dokładność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Bardzo szczęśliwy. Świetna jakość i szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 903
    • Ft6 171
    • Ft6 145
    • Ft10 894
    • Ft5 082
    • Ft13 074
    • Ft6 171
    • Ft11 982
    • Ft6 869
    • Ft7 988
    • Ft7 624
    • Ft6 171
    • Ft5 444
    • Ft7 262
    • Ft3 422
    • Ft6 287
    • Ft6 287
    • Ft10 690