Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Avez-vous zdobył już tego typu oddział, doskonały Côme Angoli przybył w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    /Dobry i ciężki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Opakowania były trochę słabe i musiały być jakieś guzy w drodze, skoro na powierzchni są małe wgniecenia. Te malutkie wgniecenia nie są problemem, ale oznaczają, że powierzchnia nie jest całkowicie płaska, jednak zamierzam usunąć małe wgniecenia i zadrapania, więc nie powinno być problemu. Ostatecznie, mimo że to wszystko jest kwadratowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Fantastyczna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2018

    качество приемлемое а цена ниже чем где-либо (кроме Тао разве что). рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Niewystarczające opakowanie i kilka zadrapań i śladów. Trzeba go naprawić, aby nie robić śladów w drewnie, które ma być złożone. Bardzo blisko do kwadratu i w pełni użytkowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Te są właściwie w porządku, pakowanie mogłoby być nieco lepsze, stąd 4 a nie 5. Muszą znać dokładny przedmiot i musi być dobrze zapakowany, być może nienawidzą nas na Zachodzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Wszystko idealne, ładny produkt! Całkiem zadowolony z niego i szybkie wysyłki. Opakowanie może być jednak nieco lepsze, ponieważ paczka przyszła rozerwana, ale zawartość była OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Idealne czerwone, aluminiowe zaciski narożne L Shape 90 stopni w prawo kąt, bardzo pomocne i zamierzam kupić ich więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft248 955
    • Ft28 060
    • Ft60 926
    • Ft14 410
    • Ft49 133
    • Ft15 851
    • Ft119 890
    • Ft60 926
    • Ft52 409
    • Ft52 409
    • Ft62 236
    • Ft7 203
    • Ft13 100
    • Ft38 618
    • Ft52 409
    • Ft16 376
    • Ft245 679
    • Ft9 077