Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-20 07:13:34

    super ok

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-26 09:31:13

    good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-08 07:31:01

    Super lock

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-13 09:32:32

    Good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-30 10:35:25

    very fast delivery, arrived in UK in 14 days. Nice little replacement lock for plastic doors, easy to install. Another fast, easy and quality transaction on Banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-02 08:18:42

    Aluminum Home Safety Lock Cylinder Door Cabinet Lock With 3 Keys is too smal.... mini..... i want to return this item.... i want my money back... seller does not describe the item correctly .. did not specify that it is a small lock ..

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-08 05:24:36

    Il cilindro e come descritto e funzione :) ! Il pezzo incredibilmente competitivo, in Finlandia dove vivo ho girato 15 negozi, fra cui 4 specializzati in serrature e mi hanno chiesto € 45 e non lo aveva a disposizione! Cosa altro dire, consigliatissimo!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-08 14:12:44

    Good, but not very thick. I suppose it is not very goiod for really securing a door. But it is practical.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-09 08:41:44

    Serratura buona ma non adatta alla mia porta che e di 0,8 di diametro. Non ho controllato il diametro per cui ho sbagliato acquisto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-26 00:57:09

    The goods I received was fine, super product, very fast shipping, thank you for the trade.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>