Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Dobrze zapakowana tabletka. Po wypróbowaniu tabletki napotkałem pewne problemy. 1. Stan ładowania tabletu jest widoczny nawet po odłączeniu kabla. Kilka razy należy ponownie uruchomić tabletkę, ale problem nadal się utrzymuje. 2. RAM na tabletach pokazuje 2 GB. Nie 3 GB jak wspomniano na miejscu. Sprawdź w kilku aplikacjach RAM wszystkie pokaż 2 GB. Złożył skargę do Banggood obsługi klienta i teraz oczekuje na ich odpowiedź w celu rozwiązania problemów.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Tablet z dobrym sprzętem i oprogramowaniem zapłaconą cenę, jest bardzo płynny, jeśli głosujesz bardzo dobrze na podstawowe rzeczy, takie jak surfowanie w internecie i sieci społecznościowych, kamery są podstawowe nie powiedzieć o bardzo niskiej jakości, dźwięk jest umiarkowanie dobry, Podłączył się bardzo szybko do Wifi, przyniósł szklaną Mikę zainstalowaną na ekranie, muszę mu tylko kupić silikonowy ochraniacz, żeby go chronić, bo wiem, że to cały czarny plastik i wątpię, by wytrzymał najmniejszy upadek... Krótko mówiąc, dobra za cenę zapłacone 89 dolarów!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Od momentu zakupu, do otrzymania w regionie Moskwy minęło 25 dni. Tablet normalny, za ich pieniądze, wziął dla dziecka. Usługi Google są już zainstalowane. Zobaczmy, co da się zrobić. Nie oczekuj, że zrobi coś specjalnego, odpracowuje swoje pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Zamówiłam w poniedziałek, a już dotarła w środę. Jest warta tyle, ile za niego zapłaciłem. Szkło hartowane i silikony są zdecydowanie potrzebne, ponieważ jest wykonane z raczej słabego plastiku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dzień dobry, dostawa przyszła do mnie w porządku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mogę tylko polecić sprzedawcę. Na pewno będę zamawiał. Cóż, dziękuję ci za to. Dostawa na Słowację w ciągu 4 dni. Zásielkovňa kuriér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Doskonałe, takie jak opis teraz, aby przetestować go z, jeśli dobry produkt.... 👏👏👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dobrze zapakowane i zabezpieczone dotarły szybko, jak się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Wygląda dobrze... Czekać na jego funkcję w ciągu miesiąca jest stabilny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Jak na razie dobrze, za cenę myślę, że jest super dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobry, przydatny tablet. Idealny jako model startowy dla dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft70 536
    • Ft42 381
    • Ft392 957
    • Ft89 912
    • Ft36 326
    • Ft122 029
    • Ft201 472
    • Ft60 545
    • Ft36 326
    • Ft151 368
    • Ft49 949
    • Ft48 436
    • Ft54 491
    • Ft124 121
    • Ft42 381
    • Ft39 354
    • Ft57 518
    • Ft1 813