Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(175)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(175)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2021

    2GB pamięci RAM 16 GB pamięci wewnętrznej ROM Można przedłużyć za pomocą karty Micro SD Może być również używany jako telefon komórkowy Użyj tabletu w samochodzie, żebym nie potrzebował tak szybkiego Czasami trochę wazne podczas otwierania i zamykania aplikacji Podsumowując, jestem zadowolony z ceny prawie 65 euro włącznie żegluga

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Alldocube iPlay 7T tabletki dostarczone w ciągu dwóch tygodni. Kupiłem go ze zniżką za 4098 rubli. Za to urządzenie zarabia każdy rubel. Jakość jest dobra, korzystanie jest wygodne. Do zakupu jest polecany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Dobry produkt w odniesieniu do jego funkcji oferuje dobre kąty widzenia IzQuierda jak w dół i w górę, oferuje połączenie Edge, 2G, 3G i 4g, To ULTIMA robi dużo lepsze filmy przez was TUBA i CUALQUIER inne wideo w internecie w HD. W sprawie połączenia danych 4G przez hot spot oferuje bardzo dobre doświadczenie nawigacyjne z komputera lub okrążenia, za pomocą danych. Kiedy Cámara nie uwolni najlepszego fotografa, pozostaje Disposivo. Akumulator daje promienną wydajność, jest zależny od użycia. Tableta jest wytwarzana w dobrej jakości plastikowej karcie. Procesador wspiera wideo 3D promowane Gammes Gammes działa bez przebicia. Ogólnie rzecz biorąc, ta tabela Aldocube IPlay 7t, jeśli oferujesz to, co promujesz, a cena ta jest bardzo dostępna. Zalecam już, że nie sprawiał mi problemów tak długo. Dziękujemy Ci Banggood dla Frecernos dobre produkty...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Otrzymany wczoraj jako zamiennik 7 calowego TAB, który ma tylko 1 GB mem(= powolność): dobrze zapakowany, lekki plastikowy tablet z ekranem ochronnym, mieści się w 1 ręce (format książeczki kieszonkowej), używany do czytania e's. Książki, e-maile, wiadomości i sieci społecznościowe w sieci, nagrywanie filmów, słuchanie spotify. Z jej 2 iść i za tą cenę, ona wykonuje pracę bardzo poprawnie! 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Świetny tablet vfm!!! Niezbyt mocne, ale chcę go używać jako GPS w samochodzie. Jedynym minusem jest to, że ta tabletka nie obsługuje żyroskopu, ale z mapami pobierania...to działa.!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Szybka wysyłka super ładny płyn tablet i nie ma problemu, banggood Znakomity jak zawsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Chłodna tabletka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Produkt spełnił moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Przybyło dużo wcześniej niż oczekiwano, i z wszystko zapowiedzi, działa doskonale, polecam dla wszystkiego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    this cheap tablet is awesome. use as phone too. I'm playing mobile legends it's perfect size in hand

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 869
    • Ft56 046
    • Ft56 046
    • Ft62 640
    • Ft49 452
    • Ft151 659
    • Ft108 798
    • Ft62 640
    • Ft47 803
    • Ft148 362
    • Ft62 640
    • Ft72 531
    • Ft59 343
    • Ft62 640
    • Ft60 991
    • Ft42 858
    • Ft65 937
    • Ft3 805