Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(216)
    • 5 Gwiazda(187)
    • 4 Gwiazda(17)
    • 3 Gwiazda(4)
    • 2 Gwiazda(3)
    • 1 Gwiazda(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2023

    Produkt przybył bardzo dobrze zabezpieczony poduszką powietrzną z tworzywa sztucznego. Przestałem robić zakupy w Bangood dawno temu, ponieważ nie oferują tak wielu opcji jak A**E** między markami i modelami. Ale ostatnio kupiłem smartfon i ten tablet (przy różnych okazjach) z „bezpiecznym" opodatkowaniem. Przypadek czy nie (dobry dla nich...) Nie byłem opodatkowany od tych dwóch zakupów. Choć w przypadku telefonu komórkowego było tak, jakbym zapłaciła opłatę za „wysoką" wartość ubezpieczenia, ale w tym tablecie (konkretnie tym 64GB) miałem tyle „zniżki", że nawet płacąc ubezpieczenie dostawy i opłatę wyszło za taką samą kwotę reklamy . (Zniżka nie przyznawana do tych sprzedawanych z pokrywą i / lub 128GB – symulować zakup przed, jeśli 64 i „nagi" nie podoba). Kupiłem okładkę na innej osobnej stronie. Moje pierwsze wrażenie dotyczy funkcjonalnego urządzenia (nie za wolno, nie za szybko), ale spodziewałem się nieco lepszej wydajności za to, że widziałem Antutu w Kimovil o wartości 224,907 punktów. Jednak ta wartość jest niepoprawna, ponieważ iPlay 50 Mini SoC to T606. W rzeczywistości po prostu skopiowali wartość Antutu z modelu iPlay 50, który używa SoC T618. Dziś odkrywam przez przypadek, że istnieje 50 Mini „Pro" z procesorem G99 i że ogłaszają z wynikiem Antutu 400 000 przeciwko 188,563 Mini „wspólne" (mierzone na moim urządzeniu). Nie jestem osobą, która gra na tablecie / telefonie komórkowym, więc nie mogę powiedzieć, jak to działa nawet przy przeciętnych grach. Rozsądny aparat, żadnych wyjątkowych zdjęć. WiFi działa bez problemów. Miał kilka (4 lub 5) aktualizacji systemu w ciągu 3 dni użytkowania. Ciekawostką jest to, że aktualizacje są instalowane jeden po drugim, a nie najnowsza wersja. (Uważam, że jest to ostatni z zakończeniem 0727, które powinno być od 07/27/23) bezpośrednio. Proces aktualizacji zajmuje określoną ilość czasu. (Nigdy tego nie robiłem, ale myślę, że to około 3 minuty) ale może pracować z innymi aplikacjami bez problemów (bez spowolnienia, bez awarii). Brak interoccurrences podczas użytkowania na razie. Jeszcze raz skomentuję, jeśli będzie coś nowego.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2023

    Tablet jest szybszy, lżejszy i mniejszy w porównaniu do jakiegokolwiek innego modelu tej wielkości od konkurencji. Android 13 oferuje również wiele funkcji. Jego rozdzielczość jest zbyt wysoka, co czyni go idealnym do oglądania filmów, Netflix YouTube w wysokiej rozdzielczości. Jedynym minusem jest to, że nie można używać jako urządzenia dodatkowego z kontem Viber, ponieważ ze względu na wysoką rozdzielczość widzi go jako telefon (1980x1200), gdzie inne tablety mają niższą rozdzielczość (1200x800). Żadne obejście nie działa. Jest wystarczająco jasny, aby używać go z moim dronem w świetle dziennym i dobrze, że można go połączyć z dostarczonym kablem drona ze względu na pozycję portu ładowania, ponieważ w przypadku mojego poprzedniego tabletu musiałem użyć innego dłuższego kabla. Musiał skorzystać z funkcji „force krajobraz" dla prawidłowego pozycjonowania zakładki na pilocie. Jedną rzeczą, której nie lubię, jest to, że gdy używam podzielonego ekranu, nie mogę zmienić części podzielonego ekranu między dwiema aplikacjami i nie ma „skrótu", aby wejść na podzielony ekran. Większy ekran niż jakikolwiek inny 8-calowy tablet! Poza tym myślę, że jest to zdecydowanie najlepsza opcja w tej kategorii / rozmiarze, jako tablet do pracy i rozrywki. Chociaż twierdził, że wysyłka z CZ pochodziła z Hiszpanii.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2023

    Doskonały mini Tablet, zbyt dobry, aby mógł być prawdziwy w tym przedziale cenowym. Tylko zaktualizowane pliki systemowe bez glitch.bardzo szczęśliwy, aby korzystać z tego mini Tablet &.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2023

    Z najnowszym Android13, istnieją minimalne funkcje jako niedrogi tablet, i jestem zadowolony. Do Japonii przyjechałem w trzy tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2023

    Doskonały tablet. Nie do ciężkich gier. Jak mam go używać do podstawowych funkcji. Czytanie, e-mail, media społecznościowe... To jest świetne. Mały, lekki i z dużym ekranem. Bardzo mi się podobało i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2024

    Wszystko w porządku!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2023

    Opakowanie było dobre z bubblewrap. Jak na cenę jest to bardzo dobry tablet. Świetny prezent dla mojej mamy. Jestem bardzo zadowolony. Dobry sprzedawca 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2023

    Jestem bardzo zadowolony z tabletu, pokazuje się bardzo dobrze, w porównaniu do mini iPada 2 jak widać na załączonym zdjęciu pozwala na bardzo dobrą lekturę tekstów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2023

    Bardzo ładny tablet w tej cenie, dobra opcja, jeśli nie najlepsza. Negatywnym punktem jest dźwięk, jest bardzo zły mało, jego system nie jest najbardziej płynny, ale jest bardzo zadowalający, jest bardzo przyjemny, nie służy do ciężkich gier tylko lekkich gier i do innych zadań. Dobrze zadowolony. Nie byłem opodatkowany, dzięki Bogu 🙏 Och, jego gniazdo ładowarki potrzebuje adaptera, ponieważ nie jest w standardzie tutaj w Brazylii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2023

    Odpowiednia jakość do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$169.99
    • US$84.99
    • US$199.99
    • US$204.99
    • US$134.99
    • US$194.99
    • US$169.99
    • US$174.99
    • US$349.99