Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(527)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(527)
    • 5 Star(487)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Tabletki są bardzo dobre, to było blisko 3 tygodnie. Jest szybki. Prawie nic nie robi się gorące. Chciałbym, żeby wysłali ze szklaną Miką, byłoby super. Zawartość pudełka nie zawiera więcej szkła va lub futerału, należy kupić oddzielnie. Będę nadal używać tego, jak tablet będzie się zachowywał. Ważne jest, aby dowiedzieć się, którzy operatorzy sieci silu są kompatybilni z 4G, ponieważ nie jest on ze wszystkim. Z resztą jestem bardzo zadowolony. Polecam to!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Plusy Ładny, jasny ekran Szybka soc 8gb ram 128gb rom Port ładowania typu c Przeciw Słabe głośniki jako zero basów i słabe brzmienie. Ogólnie lepszy tablet za tą niską cenę, z wyjątkiem słabej jakości głośników, nie jest dobry dla listelingu muzycznego.Ok dla youtube, tiktok.Po prostu używać dobrych słuchawek dousznych i u będzie zadowolony z tego tabletu. Przeglądam internet, tak szybko jak mój Oneplus 7 pro lol. Mam chińskie ładowarki+2 eu adaptery 3-4 Tygodnie eu priorytet linia bez ceł!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Otrzymałem ją dzisiaj, jak dotąd bardzo niespokojna. Android 10, bardzo szybki i najwyższej jakości. Kupiłem też szkiełkę &. Bateria wygląda na mocną. Nie sprawdziłem go jeszcze jako telefonu komórkowego. ------------ Πολύ καλό και γρήγορο, συστήνεται. Η παραγγελία έγινε 24/3 και παρέλαβα 15/4, ACS.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Dostałem tabletkę w 25 dni, ale sprawa ochronna pojawiła się dużo wcześniej, za 10 dni. Wraz z rozpoczęciem pracy po niezbędnych ustawieniach, dokonał aktualizacji, podczas gdy jego opłata wynosiła 86%. Jakość budowy jest zadowalająca, ale nie doskonała, wydaje mi się dość lekka, bateria niestety trwa tylko 1 dzień, ekran nie zbliża się do AMOLED, ale ma dobrą jasność, kolory, głębokość i umiarkowane kąty widzenia i ma folię ochronną fabryki. Czasami musiałem naciskać klawisze nawigacyjne na ekranie mocniej, żeby odpowiedzieć. W przeciwnym razie jest szybki bez awarii, dźwięk jest na wysokim poziomie, ale bez basu, nie próbowałem słuchawek, ponieważ nie ma odpowiedniego gniazdka - szkoda. Ładowarka jest bardzo mała, jak i ma moc tylko 10W i krótki kabel do ładowania około 60cm, niestety ma chińską wtyczkę z odpowiednim adapterem dla Europy, ale jest kiepskiej i taniej jakości i niebezpieczne - kolejna szkoda. W każdym razie za cenę sprzedaną jest to bardzo uczciwy zakup. - Nie mogłem znaleźć funkcji podwójnego stukania na ekranie, aby ją aktywować i rozważam, gdyby nie było takiej możliwości jak duże rozczarowanie i znaczące zaniechanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Absolutnie fantastyczne! Piękny wyświetlacz i super reagujący procesor. Uważam, że przy tej cenie i tych cechach nie ma absolutnie nic porównywalnego. Odkupię go? Oczywiście, że tak!!!

    Komentarze (23)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Czas wysyłki na Węgry 15 dni. Przybył w dobrym stanie. W polu: tablet, kabel do ładowania, adapter, instrukcja obsługi, klucz sim. Tablet jest szybki, rozruch trwa kilka sekund, Po pierwszym uruchomieniu uzyskać nową aktualizację systemu. Dźwięk nie jest najlepszy...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    This is an absolutely top tablet for the price. Looks really good, comes well and securely packed, and works awesome. Android 10, 8 GB RAM and 128 GB ROM are sufficient for everyday use. Processor is really good, as is working speed. Boots rapidly. Screen looks fantastic for its price class. Sound is not so good, but who will complain about this in this price segment. Highly recommend to buy a protective case. Maybe I will buy a explosion proof tempered glass for this tablet, not totally sure so far. It comes with USB-C cable and a charger, which has US-plugs, and an adapter. Included is only a short manual. Packing is extremely good and secure. Black box looks good, too. So far I did not have any problems. Works perfectly and flawlessly. All in all I am highly satisfied. Perfect tablet for everyday normal use, watching Youtube, surfing internet. I can highly recommend this tablet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Excelente producto. Llegó a México 22 días después del pago. Llegó en buenas condiciones, todo completo. 100% recomendado. Excellent item. It arrives 22 days after payment, in good conditions. Highly recommended.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Jest to doskonały tablet, przyszedł bardzo dobrze zapakowany z ochrony bąbelków powietrza, żadnych uszkodzeń w pudełku lub w produkcie, byłem zafascynowany rozdzielczością 2k ekranu, szybkość przetwarzania i odpowiedzi, gorąco polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Przybył za niecałe dwa tygodnie. Jest złamana, bo słyszy dźwięk, gdy go odbiera? Kabel i wylot nie były naprawione.Ciało przybyło 99% naładowane, a ruch był chrupiący i szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft99,821
    • Ft82,728
    • Ft102,556
    • Ft41,953
    • Ft206,824
    • Ft102,556
    • Ft74,585
    • Ft21,752
    • Ft48,168
    • Ft46,615
    • Ft355,534
    • Ft48,168
    • Ft49,722
    • Ft93,232
    • Ft157,938
    • Ft74,585
    • Ft24,860
    • Ft111,879