Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(817)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(817)
    • 5 Star(749)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2021

    Kiedy go kupiłem, było napisane jako 8/7, ale zmienił się na 8/21 i dotarł w 8/8. To było jakieś 10 dni po tym, jak go kupiłem Zostałem zmuszony do włożenia torby ochronnej, ale pudełko i bateria były w dobrym stanie i od początku byłem w stanie sprawdzić 92% baterii. Kiedy zdjęłam folię ochronną z matowym wykończeniem, był tam normalny film. Wadą jest to, że łatwo go zarysować i zauważyć, ale nie kupiłem tego, więc ◯. Chciałem użyć go jako matowego filmu ochronnego, jeśli nie zawiera mojego imienia (osobiste preferencje) Zmieniłem język na japoński, ale są części, które nie mogą być konwertowane w zależności od opisu ustawień i miejsc Oglądanie filmów, czytanie komiksów, oglądanie wiadomości online było w porządku Możesz nie być w stanie otworzyć gry na PC. Zatrzymał się od razu Gra planszowa IdentyfikatorV (piąta osobowość) nie jest zalecany, ponieważ ruch jest opóźniony niezależnie od ping Sky może nie reagować na krany. To może mieć duży wpływ Ponadto, podczas gry UP, zużycie baterii jest szybkie i ma tendencję do nagrzewania. Nie jest kompatybilny z PD, więc jeśli odtwarzasz filmy i piosenki w tle podczas gry, to zmniejsza się nawet jeśli ładujesz. Cieszę się, że mogłem zmienić trochę kolory, ale nie ma problemów z normalnym użytkowaniem Są ludzie, którzy są krytyczni dla dźwięku, ale nie ma nic niezwykłego i nie jest złe w użyciu

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Tabletki są bardzo dobre, to było blisko 3 tygodnie. Jest szybki. Prawie nic nie robi się gorące. Chciałbym, żeby wysłali ze szklaną Miką, byłoby super. Zawartość pudełka nie zawiera więcej szkła va lub futerału, należy kupić oddzielnie. Będę nadal używać tego, jak tablet będzie się zachowywał. Ważne jest, aby dowiedzieć się, którzy operatorzy sieci silu są kompatybilni z 4G, ponieważ nie jest on ze wszystkim. Z resztą jestem bardzo zadowolony. Polecam to!

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Dostałem tabletkę w 25 dni, ale sprawa ochronna pojawiła się dużo wcześniej, za 10 dni. Wraz z rozpoczęciem pracy po niezbędnych ustawieniach, dokonał aktualizacji, podczas gdy jego opłata wynosiła 86%. Jakość budowy jest zadowalająca, ale nie doskonała, wydaje mi się dość lekka, bateria niestety trwa tylko 1 dzień, ekran nie zbliża się do AMOLED, ale ma dobrą jasność, kolory, głębokość i umiarkowane kąty widzenia i ma folię ochronną fabryki. Czasami musiałem naciskać klawisze nawigacyjne na ekranie mocniej, żeby odpowiedzieć. W przeciwnym razie jest szybki bez awarii, dźwięk jest na wysokim poziomie, ale bez basu, nie próbowałem słuchawek, ponieważ nie ma odpowiedniego gniazdka - szkoda. Ładowarka jest bardzo mała, jak i ma moc tylko 10W i krótki kabel do ładowania około 60cm, niestety ma chińską wtyczkę z odpowiednim adapterem dla Europy, ale jest kiepskiej i taniej jakości i niebezpieczne - kolejna szkoda. W każdym razie za cenę sprzedaną jest to bardzo uczciwy zakup. - Nie mogłem znaleźć funkcji podwójnego stukania na ekranie, aby ją aktywować i rozważam, gdyby nie było takiej możliwości jak duże rozczarowanie i znaczące zaniechanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Plusy Ładny, jasny ekran Szybka soc 8gb ram 128gb rom Port ładowania typu c Przeciw Słabe głośniki jako zero basów i słabe brzmienie. Ogólnie lepszy tablet za tą niską cenę, z wyjątkiem słabej jakości głośników, nie jest dobry dla listelingu muzycznego.Ok dla youtube, tiktok.Po prostu używać dobrych słuchawek dousznych i u będzie zadowolony z tego tabletu. Przeglądam internet, tak szybko jak mój Oneplus 7 pro lol. Mam chińskie ładowarki+2 eu adaptery 3-4 Tygodnie eu priorytet linia bez ceł!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Otrzymałem ją dzisiaj, jak dotąd bardzo niespokojna. Android 10, bardzo szybki i najwyższej jakości. Kupiłem też szkiełkę &. Bateria wygląda na mocną. Nie sprawdziłem go jeszcze jako telefonu komórkowego. ------------ Πολύ καλό και γρήγορο, συστήνεται. Η παραγγελία έγινε 24/3 και παρέλαβα 15/4, ACS.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Absolutnie fantastyczne! Piękny wyświetlacz i super reagujący procesor. Uważam, że przy tej cenie i tych cechach nie ma absolutnie nic porównywalnego. Odkupię go? Oczywiście, że tak!!!

    Komentarze (24)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Czas wysyłki na Węgry 15 dni. Przybył w dobrym stanie. W polu: tablet, kabel do ładowania, adapter, instrukcja obsługi, klucz sim. Tablet jest szybki, rozruch trwa kilka sekund, Po pierwszym uruchomieniu uzyskać nową aktualizację systemu. Dźwięk nie jest najlepszy...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Świetny budżet tablet od Alldocube... Cienki i lekki, szybki i responsywny..., ANTUU 230.000, świetny nawet dla wymagających gier (ale przy niskich ustawieniach)... 8GB RAM i 128GB ROM - fantastyczny...!!! Świetny ekran, naprawdę... Dźwięk - nie jest zły Aparaty fotograficzne - nie używam ich, ale wystarczające do okazjonalnego użytku /Dobry GPS... /Niezły GPS. Chrome, przeglądanie Internetu, Youtube (tylko 1080p) - naprawdę świetne... Bateria - około 7h SOT w umiarkowanym... Scren ochronny (nylon naklejka podatna na zadrapania)- nie jest dobry, kupić szkło hartowane i dobra futera... Szybka wysyłka z magazynu CZ - około 5 dni roboczych.... Świetny zakup dla tabletów poniżej 200 $...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    This is an absolutely top tablet for the price. Looks really good, comes well and securely packed, and works awesome. Android 10, 8 GB RAM and 128 GB ROM are sufficient for everyday use. Processor is really good, as is working speed. Boots rapidly. Screen looks fantastic for its price class. Sound is not so good, but who will complain about this in this price segment. Highly recommend to buy a protective case. Maybe I will buy a explosion proof tempered glass for this tablet, not totally sure so far. It comes with USB-C cable and a charger, which has US-plugs, and an adapter. Included is only a short manual. Packing is extremely good and secure. Black box looks good, too. So far I did not have any problems. Works perfectly and flawlessly. All in all I am highly satisfied. Perfect tablet for everyday normal use, watching Youtube, surfing internet. I can highly recommend this tablet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Excelente producto. Llegó a México 22 días después del pago. Llegó en buenas condiciones, todo completo. 100% recomendado. Excellent item. It arrives 22 days after payment, in good conditions. Highly recommended.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft55 717
    • Ft109 798
    • Ft127 825
    • Ft55 717
    • Ft147 490
    • Ft49 161
    • Ft62 272
    • Ft127 825
    • Ft62 272
    • Ft47 588
    • Ft163 879
    • Ft104 881
    • Ft52 439
    • Ft62 272
    • Ft72 105
    • Ft150 768
    • Ft60 633
    • Ft8 846