Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(280)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(280)
    • 5 Star(252)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2021

    Producent Alldocube jest dobrze znany z tanich tabletów opartych na Androidzie. Z iPlay 40 Pro producent wprowadza drugi model z serii iPlay 40. Tablet oparty jest na unsoco Tiger T618. Z ALLDOCUBE iPlay 40 Pro, bardzo niedrogi i dobrze wyposażony tablet Android jest teraz dostępny w Banggood. Alldocube iPlay 40 Pro oferuje ten sam wyświetlacz IPS In-Cell da 10.4 z rozdzielczością 2K (2000 x 1200 pikseli) oraz nawet linie i wymiary pozostają bez zmian. Powłoka wykonana jest ze stopu magnezu dla zwiększenia wytrzymałości. Te tabletki na sprzedaż używają ramy ze stopu magnezu z wtryskiwaną rolką. Dlatego komputer z tabletem Alldocube iPlay 40 Pro jest łatwy w utrzymaniu i trwały. Całość mierzy 248,1 mm, mierzy 157,86 mm i waży 475 gramów. Alldocube iPlay 40 Pro jest wyposażony w osiem rdzeni obliczeniowych, w szczególności dwa szybkie rdzeni Cortex A75 o częstotliwości do 2 GHz. Zainstalowano GPU G52-3EE. SoC może mieć 8 gigabajtów RAM, co oznacza, że funkcje iPlay 40 Pro odpowiadają tym z typowym tabletem Android w zakresie cenowym. Pamięć wewnętrzna mierzy 256 gigabajtów i może być powiększona o maksymalnie dwa terabajty za pomocą karty microSD. Zainstalowana jest 5-megapikselowa kamera do selfie i rozmów wideo oraz 8-MP do zdjęć i filmów. WiFi 802.11 a/b/g/n/ac umożliwia szybkie połączenie z siecią WiFi. Dostępny jest moduł LTE, dzięki któremu można pracować z podwójnym SIM bez rozszerzania pamięci za pomocą karty microSD. GPS, Beidou, Galileo i GLONASS mogą być używane do lokalizacji. Tablet o grubości 246,7 x 156,5 mm jest wyposażony w cztery głośniki, USB typu C i baterię mAh. Powinno to umożliwić odtwarzanie strumieni do siedmiu godzin.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wyśmienity produkt. Posiada doskonałe funkcje dla przedziału cenowego, z jakim jest proponowany. Dostarczony procesor i RAM pozwoli Ci grać na dowolnym poziomie wydajności, nie obojętnym bez przegrzania, ale nie w maksymalnym stopniu renderowania grafiki. Jest również wyposażony w ekran w rozdzielczości 2k, z bardzo jasnymi kolorami, które gwarantują przyjemne oglądanie, wadą jest to, że nie będziesz miał tej samej wydajności z różnymi platformami strumieniowymi, jak Netflix i Amazon Prime, ponieważ nie ma odpowiedniej szerokości wsparcia, Ale w każdym razie jakość będzie nadal dobra, w tym przypadku mówimy o 1080p. Naprawdę dobry nawet 4 wbudowane głośniki, odtwarzają potężny dźwięk, ale jednocześnie czyste. Krótko mówiąc, naprawdę ładny tablet, promowany zarówno w budownictwie, jak i sprzęcie, zdecydowanie polecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wszystko, co dobre. Tablet został zapisany dostarczony. Bardzo szybka dostawa z linią priorytetową eu. Mój tablet był pakowany tylko w arkusz z tworzywa sztucznego, więc był odporny na wodę, nie zapisany. Uważam, że opakowanie jest lepsze niż arkusz, więc myślę, że arkusz powietrza wokół oryginalnego kartonu tabletu. Ale to była tylko prześcieradło. Więc dam 4 gwiazdki za opakowanie. Tablet może być uszkodzony, jeśli dostawca nie zajmie się tym. Tak więc prześcieradło na opakowanie jest pożądane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Witam...zdecydowałem się na tani tablet, na Banggood to było moje pierwsze zamówienie. Zamówione 25 listopada, wysyłka z Czech wybrał, a dostarczone 27 listopada przez DHL, czysty sposób wysyłki, ale muszę krytykować pracowników pakowania tutaj, tablet był niestety tylko zapakowany w cienką torbę, niewłaściwa leczenie spowodowałoby uszkodzenia. Ponieważ jak na razie nic nie jest uszkodzone, zakładam, że działa poprawnie. Ponieważ nie zamówiłem jeszcze okładki ekranu i dopasowania okładki, będę to robił do tej pory. Nie spodziewałem się, że dostawa będzie załatwiona tak szybko. Wysyłka była bezpośrednia z Czech, z moim następnym zamówieniem z Chin bezpośrednio, jestem ciekawy, jak to będzie wyglądać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Dotarła na czas, bardzo trudna maszyna, kocham to. Długi czas baterii, prędkość, ładny wyświetlacz i wygląd jest super. Mogę tylko polecić. Teraz jest ich dwóch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Produkt wydaje się bardzo niski i dobrze zbudowany. Miła rozdzielczość ekranu i jasność, ostry dźwięk z głośników. Czysty Android bez wbloatware. Wysokiej jakości opakowanie. Nie próbowałem jeszcze karty SIM ani micro SD. Mam nadzieję, że działają dobrze. Akumulator wydaje się działać dość długo. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Świetny produkt, elegancki, solidny i sprawny. Bardzo szczupła konstrukcja, szybki i responsywny procesor (8/256Gb). Statki z CZ do Włoch w mniej niż 6 dni. Rekomendowany na 110%. Gratulacje, Bangood. (zdjęcia z folią ochronną nadal klejoną)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Pierwszy raz kupiłem tę tabliczkę do synchronizacji. Tak go polubiłam, że musiałam go kupić. Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Polecam. Jeśli masz pytanie dotyczące produktu, napisz do bbbmiroslav@gmail.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Moja objednávka prišla do BB v poriadku. Som veľmi spokojný s tabletom. Presne podľa môjho očakávania. Len odporúčam tento výrobok. Ďakujem. 🤗🤗🤗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Dotarliśmy w 3 dni, bo została wysłana z krajowego magazynu. Firma kurierska była nieznana, ale to był Sagawa Express.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$749.99
    • US$129.99
    • US$329.99
    • US$199.99
    • US$199.99
    • US$129.99
    • US$109.99
    • US$179.99
    • US$164.99
    • US$199.99
    • US$189.99
    • US$219.99
    • US$164.99
    • US$519.99
    • US$624.99
    • US$199.99
    • US$119.99
    • US$209.99