Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(244)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(244)
    • 5 Star(230)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Dostarczenie trwało nieco dłużej niż przewidywano (pół miesiąca) do Lima-Peru. Tabletka była dobra, żadnych trafień ani uszkodzeń. Sprawa nie zawierała jednak klucza do otwarcia komory karty SIM. Nie wymagałem jeszcze zbyt wiele od tabletu, ale z tego, co używałem, działała mi to szybko i dobrze. Polecam to.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Naprawdę dobry tablet w tej chwili, jestem z Chile i zajęło prawie 2 tygodnie od wysyłki (naprawdę szybko). Mam problem z ochraniaczem ekranu, o którym ci nie powiedzieli... Więc zdzieram z niego cały ochraniacz ekranu, który kończy w gównianej, drugiej warstwie wkładki... Które można zobaczyć na zdjęciach

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    A tablet 7 munkanap alatt megérkezett. (Cseh raktárból, de Németországban adták fel!) A csomagolás elég puritán volt, semmiféle védelem nem volt a csomagban. Szerencsére a tablet doboza nem volt sérült. A csomagban volt egy töltőfej, egy átalakító és egy USB-C kábel. A tablet kiváló. Alap androiddal érkezett. Pozitívum, hogy a kijelzőn gyárilag felhelyezett fólia volt, amin egy klehúzható matt fólia is fel volt helyezve. A fólia megfelelően volt felhelyezve, nem voltak levegőbuborékok alatta. Viszont negatívum, hogy ez a fólia eléggé hamar karcolódik. (kapacitív tollat használva tele lett karcolással.) A tablet hátulja eléggé szedi fel az ujjlenyomatokat. Összességében egy kiválló tablet, nagy felbontással, nagy háttértárral és sok memóriával. Csak ajánlani tudom!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    nice and fast tablet .nice bright laminated screen ideal for web browsing youtube 1080p even gaming like pubg at low graphics for better fps. vfm tablet . i suggest it .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    The tablet is very fast with a good battery life. Receive also the first OTA update, everything works just fine. The Android is clean, no additional apps, no bloatware. Top quality tablet , good value for the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Όπως πάντα το Banggood άψογο και νωρίτερα από το αναμενόμενο. Το tablet δείχνει στιβαρό και ποιοτικό. Θα το δουλέψω λίγες ημέρες και θα επανέλθω.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Najlepsza rzecz przetrwała i funkcjonowała prawidłowo. Ale ona nie jest ładna. Chociaż istnieje autofokus, który może być małym obrazem przydatności szkoły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Excelente calidad/precio, una pantalla con mucho brillo y colores fieles. La pantalla tiene un pequeño defecto, pero Banggood y yo hemos llegado a un acuerdo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Drogi Banggood Tablet dotarł w porządku. Otrzymałem to, co zamówiłem. Dostawa była szybka, z magazynu w Europie. Nie jestem zadowolony tylko z ładowarki. To coś jest bardzo delikatne. Nawet nie jestem pewien, czy możemy używać takiej ładowarki w Europie. Jeśli Banggood mógłby wymienić moją ładowarką na solidną, to wszystko byłoby na miejscu. Pozdrowienia Frank

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Metoda Best Shipping z najbliższym czasem przybycia!! (8 Dni robocze), od CZ do GR ✨ O produkcie (Allocude iplay30 pro), wszystko jest zgodnie z oczekiwaniami!! Na plusach, chipsetach, ramie, akumulatorach i głośnikach stereo metalowa ramka & przy minusowej jakości ekranu dobra jak fhd, ale jasność z całkowitą czernią nie odpowiada dobrze ( Pochodzę z amoled panelowego telefonu, więc ). czysta android 10 z zaktualizowanymi osami. 2A EU Conv Adapter ( nie używaj tej wtyczki oczywiście, tak jak i) Ponadto kabel typu c, który był wewnątrz również, był bardzo dobry!! Jako sugestia--> GO KUP TEJ TABELT dla potrzeb edukacyjnych/wielomedycznych!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft61 662
    • Ft36 996
    • Ft50 871
    • Ft40 080
    • Ft55 496
    • Ft43 163
    • Ft58 579
    • Ft36 996
    • Ft67 829
    • Ft21 580