Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2021

    Tabliczka jest naprawdę dobra. Wystarczająco szybko, aby poradzić sobie z codziennymi zadaniami. Jest to przyzwoite podczas gry. Materiał jest plastikowy, ale trwały i dobrze się czuje w dłoni. Szkło jest dobre, ale jest wyposażone w ekran ochronny, który jest plusem. Ale ochrona ekranu nie jest gładka, ale jest w porządku. Oprogramowanie działa najnowszy Android 11, który jest naprawdę dobry! Jest wyposażony w 4gb barana i 64gb przechowywania. Ale system używa 9.2gb, więc zostawiło 54,66gb wolnego przechowywania. Czy polecam tę tabletkę? Tak, jeśli chcesz wykonywać codzienne zadania i oglądać filmy, programy telewizyjne itp., to jest idealne dla Ciebie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Tablet dobrej jakości z przyzwoitymi osiągami do normalnego użytkowania (oglądanie filmów, przeglądanie internetu). Głośniki w formacie stereo. Dobrze łączy się z innymi urządzeniami przez bluetooth i wifi. Praca baterii na dobrym poziomie. Użytkowany od dwóch miesięcy bez najmniejszych problemów. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Szybka dostawa, tablet jest naprawdę miły. Działa dobrze, dobrze reaguje na dotyk, nie jest powolny, dźwięk jest dobry, wyświetlanie dobre. Dziękuję Bangbog.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Szybka dostawa, Tablet działa bardzo dobrze, a opakowanie jest dobrze zapakowane. Jestem bardzo zadowolony z wykonania za niską cenę. Po prostu nie mogę znaleźć etui na klawiaturę, ponieważ nie ma dostępnego w Banggood. Mam nadzieję, że będzie jeden dla tego modelu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Właśnie otrzymałem i skonfigurowałem właśnie teraz. Wszystko w czasie i specyfikacjach. Niewielkie wgniecenie na pudełku, ale bez wpływu na zawartość. Zamówione w magazynie CZ i obsługiwane przez DHL.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Bonjour je remercie le vendeur pour cette expédition excellent produit recommander j'ai acheté la tablette le 26 janvier j'ai reçu le 29 janvier très bon site banggood merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Bardzo szybko, spodziewałem się jutra. Nadal testuję tabliczkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Dostawa była dość szybka... plastikowa folia bąbelkowa, której szukał Amin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Kupiłem go dla mojego syna. Przyszedł na czas, starannie zapakowany. Mój syn z niej korzysta, a ponieważ nie słyszę żadnych narzekań, wygląda na to, że działa dobrze. Miałem mało czasu na to, ale tym razem odniosłem bardzo dobre wrażenie zarówno z prędkości, jak i jakości obrazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$214.99
    • US$319.99
    • US$189.99
    • US$209.99
    • US$179.99
    • US$219.99
    • US$229.99
    • US$449.99
    • US$299.99