Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(918)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(918)
    • 5 Star(855)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2020

    Все нормас ... можна замовлять . Брав для інтернету і слабеньких ігор, все добре . Нічого зайвого .. Chrome , YouTube , Play Marсet працюють з коробки . WiFi , Sim1 , Sim2 все Ок . Встановлений Android 10 . Доставка в Кривий Ріг місяць . Упаковано в "повітряний матрац" . На склі під транспортувальною плівкою виробника є захисна плівка екрану . Знімайте обережно першу , щоб не зідрать другу . Адаптер 2100ma. USB Type C .

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Αρκετό καλό και γρήγορο και τίμιο για τα λεφτά του σε σχέση με τα εισαγόμενα από εταιρείες υπερ τιμολογημένα Good enough and fast and honest for the money in relation to the imported from companies super priced

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Łapy w dół najlepszy dolar za dolara, bum za twój tablet, jaki kiedykolwiek miałem. Kupiłem to za własne, trudne do zdobycia pieniądze i muszę powiedzieć, że ten Tablet jest ponad moim tabletem Samsung 9cal E, który do czasu, aż spotkałem tego dziecka, był najlepszym jakiego doświadczyłem. Gdybym miał więcej niż 2 kciuki, chętnie bym go oddał temu Alldocube.. Tylko kilka rzeczy, które należy wziąć pod uwagę, i moim zdaniem są one niewielkie. To jest naprawdę chciałbym, aby był z oddzielnym ochraniaczem ekranu, który można dodać po początkowym Unboxing. Jak można zauważyć, plecy zbiera wiele druków, jak również zadrapania. Można to łatwo naprawić kupując walizkę ochronną, której jeszcze nie mam, która jest specjalnie do tego stworzona. Więc Alldocube, może sprzedamy jeden, który zawiera zarówno Protektor Ekranowy, jak i Case Proteor, aby ten twardziel nie wyglądał jak mój po kilku miesiącach.?! Chętnie zapłacę dodatkowe 10-15 dolców

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Przyjechał dzisiaj. Bardzo szybka dostawa. W mniej niż 2 tygodnie, dostarczone do Grecji. Pakiet ok. Wszystkie sprawne nie testują jeszcze 100%. Negatywne recenzje tylko dla paczki. To była tylko miękka plastikowa torba, nic więcej. Mówię tylko, że kiedy wysyłasz taki produkt (tabletkę, telefon itp.) byłbym bardziej bezpieczny, gdybym wiedział, że na przykład w pudełku z bąbelkami. Jak wszyscy wiemy, jak kurierzy traktują nasze produkty. Widzisz, co mam na myśli dla torby na zdjęciach.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Przybyła 8 dnia po zamówieniu. Było szybciej, niż się spodziewałem. Opakowanie również było solidne. Proszę zapoznać się ze zdjęciem. Ustawienie produktu było bardzo proste. Dobrze jest też, że jest w nim kilka marnotrawnych aplikacji. To tylko dwa dni po użyciu, ale działa chrupiące i jestem z tego zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Tabletka jest niesamowita. Ekran jest genialny i ma miłe uczucie. Jedyną złą rzeczą jest to, że moja ręka się poci, kiedy trzymam ją od tyłu, ale mam trochę tłuste ręce. Głośnik jest po prostu przeciętny, ale jeśli umieścisz tablet w taki sposób, aby trochę zablokować głośniki, dźwięk jest znacznie lepszy z jakiegoś powodu. Nie ma żadnych zadzior! Przyjechał do Grecji w 13 dni. W opakowaniu nie było nic ochronnego i ma mały guzek w pobliżu kamery, ale nie wpływa to na użyteczność tabletki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Dostawy jest bardzo długie 27 dni prawie miesiąc do Kurska. Obl, odkryłem jeden piksel. Jakość ekranu twierdzi nie - elegancki, jasność jest prawdziwa przy 90 c/o, prace auto-turning, ładowanie itp. Wszystko działa, system działa, firmaware w sierpniu. Jak na razie wszystko jest w porządku, poza dwoma punktami, które optsal na początku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Kupiłem zarówno Teclast P10SE, jak i alldocube iplay20 dla moich dzieci. Przybyli dość szybko w doskonałym stanie w pełni naładowany i wydają się zgodnie z oczekiwaniami. Nie próbowałam ich, ale tylko je włączyłam, jak widać na zdjęciach. Podobają mi się. Wydają się wysokiej jakości produkty i mam nadzieję, że będą tak dobre jak znane marki tablety, ponieważ nie brakuje im niczego, jeśli chodzi o ich charakterystykę, a dodatkowo kosztują znacznie mniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Tabletka jest doskonała. Zacznijmy od jakości materiału jest metal dobrze w dotyku, a montaż jest bardzo dobry, ekran wygląda dobrej jakości. Wyświetlacz jest chrupiący, a reakcja dotykowa jest bardzo dobra. Ustawianie jest proste i szybkie wykrywa wifi szybko, a szybkość tabletu jest dobra działa dobrze dla moich dzieci. Opakowanie było prawidłowe i w idealnym stanie trafiło do stanu Meksyk w ciągu 18 dni kalendarzowych przed planowanym przez sprzedającego opakowanie czerwone. Jedynym minusem jest kamera, która jest trochę prosta zarówno tylna jak i przednia i że złącze nie przyszło do Ameryki Łacińskiej, ale ma swój adapter. Podsumowując w odniesieniu do korzyści kosztowych nie wahaj się kupić tylko wziąć pod uwagę czas przyjazdu, na pewno kupić inny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Doskonały stosunek jakości do ceny, dobra jasność ekranu, Android 10 bez warstwy dostosowania. Jestem zadowolony z wstępnej oceny, dobrze się czuje w użyciu. Super - szybka dostawa do Kolumbii

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft61 662
    • Ft36 996
    • Ft50 871
    • Ft55 496
    • Ft40 080
    • Ft43 163
    • Ft58 579
    • Ft49 329
    • Ft36 996
    • Ft67 212