Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(777)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(777)
    • 5 Star(722)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Piękny pokaz, cienka kawa, dobra jakość. Fabryczna folia wyświetlacza. Gładki system z powodu 6 Gb ramu. Ulepszanie po włączeniu już 2 przyszło. Jest kilka małych błędów wyjaśniających, ale nie jest mylące. Ładowarka jest dość niezdarna, ale nie zamierzam jej używać. W domu, tabliczka z tą wiedzą to ponad 100 tysięcy. Było warto!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Ogólna jakość tego tabletu jest dobra, zwłaszcza dla pieniędzy. Android 10 uaktualnia automatycznie OTA. Ekran jest jasny i wygląda dobrej jakości. Nie jest bardzo potężny do gier, ale wiedziałem o tym.To działa płynnie do codziennego użytku, choć.Bardzo szybka wysyłka. Musiałem kupić dodatkową osłonę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Przyjaciele z Ameryki Łacińskiej, szukaj naszej grupy pomocy w FB feisbu jako: Banggood LATINOAMERICA - Zakupy, wątpliwości, zapytania, wyszukiwanie i wiele innych... Cheka pierwszy fotoo i zobacz jak się ma nasza grupa. Z naszego doświadczenia będziemy w stanie wspierać wszystkie dla banggood, nawiasem mówiąc, zamówiłem ten tablet, który jest naprawdę bardzo dobry, całkowicie zalecany dobrze zapakowany, jest z poduszką powietrzną, kontynuować tak banggood, dzięki za produkty w wielkich cenach

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Polecam tablet dla płynności i pamięci, kręgosłup brak równowagi basowej, ale ma dobry dźwięk w tym samym, oczywistym kamerze, który według opisu już by czekał. Ekran po ustawieniu nie jest zły, nie jest to oled, ale jakość istnieje. AWACJA 7/10 Wydaj więcej i kup iplay40

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    5 gwiazdek, warte swojej ceny, na pewno. Zamówiony przedmiot 8/31, otrzymał go dopiero dziś, 9/14. Dostawa z HK do PH trwała 10 dni i 4 dni w Metro Manila. Ale czekanie było tego warte. Kupiłem tablet za jedyne $131 przez 3 depozyty promocyjne. Tablet jest rzeczywiście bardzo dobry jak na swoją cenę. Jest jednak tylko kilka wad, które chciałbym podkreślić: • Tył tabletki jest magnesem na odciski palców, więc zalecam zakup oddzielnego pudełka, ponieważ produkt nie pochodzi z żadnych. Również nie jest wyposażony w bezpłatny ochraniacz ekranu. • Tablet jest Android 10, co oznacza, że nie ma żadnych wbloatware itp. PROS: Brak denerwujących reklam. CONS: ręcznie pobrałem aplikacje z galerii i odtwarzacza muzyki w sklepie Google Play. • Ponieważ tablet jest w magazynie Android, nie ma wiele możliwości dostosowania i badania z w przeciwieństwie do MIUI (użytkownik telefonu Xiaomi tutaj). Brak motywów, niewiele opcji wyświetlania, które możesz edytować itp. • Przednia kamera w tabletce to tylko 2MP, podczas gdy główna kamera z tyłu ma 5MP, co powinno być na odwrót, ponieważ normalnie nie używamy tabletek do robienia zdjęć. Mimo to, jest używany w spotkaniach zoom / zajęciach online. • Nie polecam tego do aplikacji streamingowych, takich jak Netflix / HBO. Jakość grafiki wydaje się tylko niewyraźna esp. Jeśli film/seria jest w 4KUHD. • Również nie polecam do gier FPS, takich jak Call of Duty Mobile. Jakość grafiki można ustawić tylko na LOW. Ten tablet jest idealny do: • Przeglądanie aplikacji internetowych i mediów społecznościowych. • Oglądanie filmów na youtube . (max jakość graficzna na Youtube wynosi 1080p, ponieważ rozdzielczość ekranu samego tabletu wynosi tylko 1980 x 1200) • Granie w gry, które nie wymagają wysokiej jakości grafiki. • Wysoce zalecane również, jeśli lubisz czytać ebooks, dlatego kupiłem tę kartę w pierwszej kolejności.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Pudełko jest w prostym opakowaniu, bez pępek, bez ochrony z kurierem DHL przez 8 dni, trochę szybko, bo jest nowe, zobaczymy za 5 miesięcy, czy za jakiś czas wezmę tę firmę. Następnie sprawdzić telak ☺.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo szybka dostawa, kupuję ją w sobotę i przyjeżdża w czwartek. Tab działa dobrze. Dostarczone bardzo szybko. Tablet działa szybko, przekłada się na rosyjskie miejsca krzywe, ale wcale nie jest krytyczny. Dźwięk jest trochę słaby, choć dwa głośniki są po tej samej stronie, a to jest wielkie oszustwo. Jakość budowy jest na poziomie. Na ekranie jest ochronna folia, ale szybko się drapie. Jako całość dla pieniędzy jest zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Nagyon gyors szállítás három munkanapon belül átvehettem.A csomag egy vékony műanyag zacskóban érkezett semmi extra védelem nem volt.A töltő nagyon gyenge minőségű ès nem EU szabvány .A tablett viszonylag nehéz,a kijelző jó minőségű a hang is rendben van.Eddig minden megy rajta gond nélkül.Ajánlom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Bardzo dobry tablet dla jego honoru. Ładny i jasny ekran i głośne głośniki. Również bardzo dobra bateria. Wartość do pieprzenia!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Sprzęt przyjechał w dobrym stanie z opakowaniem ochronnym, i przynieśli go do mojego domu bez problemów, nadal go testuję, ale wydaje się działać prawidłowo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$145.19
    • US$139.99
    • US$264.99
    • US$334.99
    • US$169.99
    • US$499.99
    • US$229.99
    • US$189.99
    • US$359.99
    • US$224.99
    • US$204.99
    • US$219.99
    • US$189.99
    • US$449.99
    • US$199.99
    • US$199.99
    • US$84.99
    • US$16.99