Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2022

    Moja recenzja: Tablet jest najwyższej klasy, piękny design, aluminiowy korpus!!! Wady: w ustawieniach nie ma języka czeskiego, ale jest w połowie angielsko-czeski, a także można zapakować okładkę i szkło. W przeciwnym razie czas super pokaże, jak stoisz z wytrzymałością. Mam nadzieję, że w przyszłości cała tablica będzie w języku czeskim!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    хороший, шустрый планшет, все работает, брал специально с LTE сим картой, шустрая заряжаеться. игрульки тянет.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Martwiłem się, że gra w COD Mobile będzie łatwiejsza ze względu na nazwę X Game, ale mogłem grać więcej niż się spodziewałem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Llegó 3 días después de la fecha estimada. Hasta el momento es muy fluida, sonido un poco agudo, la nitidez de la pantalla es muy buena, responde bien al tacto. Ya más adelante mencionaré como sigue su funcionamiento. Recomiendo al vendedor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Heel snel ontvangen en perfecte kwaliteit. Doet niet onder voor de duurdere merken

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Mam nadzieję, że dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    To jest naprawdę miły i szybki tablet. Gra Alldocube X jest dość goła i prawie gotowa do użycia. Byłem w stanie łatwo przenieść wszystkie moje dane bez problemu. NIE jestem rozczarowany tym tabletem, to jest świetne! Jeszcze raz, kolejna świetna robota przez banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Podobała mi się tabliczka, ale ładowarka myślę, że była wadliwa, ponieważ nie ładuje tabletu; proszę wysłać mi ładowarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Ładnie po prostu weź mój przedmiot.. Trochę późno, ale obsługa klienta wykonała kawał dobrej roboty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Naprawdę pięknie i szybko!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$144.99
    • US$179.99
    • US$659.99
    • US$139.99
    • US$199.99
    • US$119.99
    • US$439.99
    • US$319.99
    • US$129.99
    • US$214.99
    • US$189.99
    • US$214.99
    • US$439.99
    • US$229.99
    • US$209.99
    • US$179.99
    • US$279.99
    • US$389.99