Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2022

    Bardzo dobra aparatura. 8gb ram i 128 ssd. Dla podstawowych zadań jest to idealne rozwiązanie. Kto chce grać lol działa płynnie, a także do Netflixa wśród innych aplikacji streamingowych jest ręka na kole.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Terminowa dostawa, towary bez skazy, zawsze z przyjemnością! Dziękuję! wygląd jest super!!! Super mały, niestety nie mogłem go jeszcze podłączyć, ponieważ monitor i klawiatura nadal brakuje... Wygląd jest świetny, jestem ciekawy, czy działa i jak szybko... Mam nadzieję, że nie będę mógł potem prasować...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Mam go z szybkim i miłym pakietem, instalacja okien jest gładka, obsługuje 4K, ale zwalnia, FHD jest wygodniejszy w użyciu jest wystarczający do zadań, które nie wymagają wydajności. To przybyło szybko i z pięknym pakietem, instalacja okien jest sprawna, obsługuje 4K, ale zwalnia, jest to wygodniejsze w obsłudze FHD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Mini PC ma duży problem: po awarii zasilania jedynym sposobem, aby włączyć (z powrotem) przycisk zasilania głównego, nic innego nie działa (WOL, S5 POWER-ON (powyżej)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Otrzymałem zamówienie przed planowanym terminem. Podziękowania dla Banggood Company. Zawsze do wykonania zadania i najlepszej cerkwi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Parcel przyszedł bardzo szybko. Instalacja w ciągu 5 minut lub mniej wykonana. Mini PC działa bardzo dobrze. Bardzo się cieszę za tę cenę!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Otrzymałem przed upływem terminu, i bardzo podoba mi się produkt, polecam tę stronę i dokonam nowych zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Świetne mini pc Polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Top. dobra z super kompaktowego, lekkiego, szybkiego PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Bardzo zadowolony pochodzi z zainstalowanych okien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$259.99
    • US$219.99
    • US$429.99
    • US$179.99
    • US$929.99
    • US$159.99
    • US$769.99
    • US$199.99
    • US$189.99