Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2022

    Otrzymaliśmy ten przedmiot na czas i w doskonałym stanie, ponieważ tablet był Bardzo dobrze zapakowane w ochronną folię bąbelkową. Ta tabela jest świetna do czytania dokumentów PDF, oglądania filmów i ogólnych Przeglądanie stron internetowych i Ok do lekkich gier. Jakość budowy jest całkiem dobra dla Tabletka w tym przedziale cenowym. Ocena 8/10 dla tego produktu. nie wahaj się Żeby kupić ten stół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    I received it safely while I was working on a holiday for two weeks. I wanted to use on Sunday, so I was relieved to arrive by the scheduled date Products were not damaged by display, no damage to the box and was perfectly protected. I hope that the start of the product itself is confirmed safely, and as a convenient mobile tablet, as an electronic book terminal, it will be active as an automotive GPS navigation. I am satisfied with good products.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Bardzo ładny tablet, wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Pełna cena w przeliczeniu na cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Dispositivo bello e resistente con un prezzo contenuto. Design elegante, leggero e facile da trasportare. Design elegante, leggero e facile da trasportare. Il tablet è dotato di un modulo 4G LTE e WiFi per connettività completa e facilità d'uso offre inoltre una navigazione Internet veloce e connettività wireless. La batteria da 4000 mAh permette di goderti la visione di video, la navigazione web e lo streaming di musica per molte ore. Superveloce la spedizione da Cina in Italia in meno di 20 giorno. Qualità/prezzo eccezionale. Consigliatissimo sia il tablet che il Venditore.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Używam go tylko w trybie wifi i działa bardzo dobrze, szybko, stabilnie z systemem Android 11 prawie certyfikowany, bez wzdychania, lekki i poręczny z 8" rozmiar, który myślę, że jest idealny, około 24gb ROM dostępne, Dobra żywotność baterii z 8-9 godzin włączonego zasilania, ładowanie z usb C w ciągu nieco ponad 2 godzin.Świetne zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Replaced an older tablet that would no longer update apps. Recipient found it almost disturbingly lightweight, but says it works well and is satisfactory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Dobra wartość to działa dobrze, Android jest normalną wersją (nie go edition). Mój dzieciak gra w swoje gry płynnie. Kamera jest do dupy, tho

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Ładna rzecz przybyła w rekordowym czasie!!! Zamówione w poniedziałek wieczorem dotarły w czwartek rano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Świetna komunikacja, szybka wysyłka. Tablet działa jak urok. Bardzo dobra jakość, jestem bardzo szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$469.99
    • US$189.99
    • US$179.99
    • US$164.99
    • US$164.99
    • US$219.99
    • US$119.99
    • US$124.99
    • US$259.99
    • US$37.94