Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2021

    Jest to dobry produkt, jestem bardzo zadowolony z tego urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Szybko i bezpiecznie, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Nie włącza się

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Ładowarka z wtyczką UE jest bezużyteczna, nie mogłem podłączyć do uziemionego gniazda :( Nie ma żadnej dokumentacji, ani słowa na temat ładowania przez port USB-C, który jest wymieniony na stronie specyfikacji. Szkoda, bo to bardzo dobra tabliczka. Nie mogę używać mojej innej ładowarki USB-C, której używam do telefonu, nie działa z nim. Muszę kupić odpowiedni adapter do chińskiej ładowarki lub innej ładowarki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Każdy zainteresowany dużym 13,6" jest świetny. A wiadukt jest bez odprawy celnej... Język jest w dół. To nie dzieje się automatycznie. To jak mieć deskę i laptopa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Bardzo zadowolony z tej maszyny. Ulepszyłem go do Win 10 Pro, a następnie do systemu Windows 11. Postępowałem zgodnie z instrukcjami na stronie Aldocube, jak wykonać kopię zapasową sterowników urządzeń i zainstalować je ponownie po wyczyszczeniu instalacji systemu Windows... Wyśmienicie, dziękuję bardzo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dobry produkt, czego żałuję jest naprawdę, że na poziomie pamięci SD 128 giga wolałbym 512 to jest tylko USB ale w cenie nie jest konieczne pytać księżyc

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Przesyłka dotarła w doskonałym stanie. Przesyłka ładowarki UE jest bezużyteczna. Na szczęście miałem zapasowy, który działał poprawnie Jestem zadowolony z produktu, jednak nie mogę znaleźć żadnego kierowcy na https://www.alldocube.com/en/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Jest idealnie w porządku pod względem stosunku ceny do wartości. Czas reakcji może być szybszy z SSD i 8 GB RAM. Jeśli szukasz taniego, ale użytecznego małego laptopa, mogę polecić go dla Ciebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    HW jest dobry i działa poprawnie.Pros - naprawdę żywy wyświetlacz, dobra klawiatura i dobra żywotność baterii. Wady - prawdopodobnie tylko waga, która jest nieco cięższa dla tabletu. Muszę się przyzwyczaić do MS SW dla urządzenia dotykowego. Mam nadzieję, że CPU jest Gotowy na wygraną 11.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,248.99
    • US$369.99
    • US$1,169.99
    • US$319.99
    • US$199.99
    • US$319.99
    • US$149.99
    • US$149.99
    • US$594.99
    • US$579.99
    • US$507.99
    • US$279.99
    • US$429.99
    • US$1,448.99
    • US$1,378.99
    • US$1,158.99
    • US$208.99
    • US$399.99