Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/10/2021

    Otrzymany w 11 dni, Chiny -> Hiszpania. Jak widać na zdjęciach jest aluminium i stal nierdzewna, trzpień do 13 mm. Jak pokazuje wideo w sieci, można umieścić go w kilku pozycjach, aby wiercić pionowo lub poziomo, a nawet obrócić trzpień, aby nie przeszkadzał w stopie. Na zdjęciach widać, że jest dobrze zapakowany ze wszystkimi dołączonymi elementami. Pierwszą rzeczą, którą sprawdziłem, była prostopadalność wiertła i zauważyłem, że śruby, które dociskają dwa pionowe podpory, były luźne. Z kluczem Allen (nie dołączonym) wycisnąłem je i gotowe. Wykonałem ćwiczenia testowe i wygląda idealnie. Pionowe zatrzymanie, a także boczne prowadnice działają prawidłowo, te ostatnie mogą być umieszczone zarówno w przedniej i bocznej, jak i w pozycji pionowej. Przynosi również parę łodyg, które są przykręcone do podstawy i pełnią funkcję centrowania, na przykład do wiercenia na krawędzi. Jedyna rzecz, która by się poprawiła, to dok, który przynosi, to nie idzie w górę i może być trochę sztywniejszy. Skorzystałem z oferty i wyszedł za około 66 €, więc stosunek jakości do ceny jest doskonały. Obsługa klienta: Najlepsze jest to, że nie musiałem go używać po kilku testach i sprawdzanie, czy wszystko pasuje idealnie. Widziałem tylko kilka małych draśnięć, które mnie nie obchodzą. Usługi logistyczne: Jeśli w ciągu 11 dni wysłali go do mnie z Chin do Hiszpanii... Nie ma nic więcej do powiedzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Wielki Krzyk dla tych sprzedawców! Wielkie kunszt, łatwość obsługi i prosto jak strzała! MUSISZ KUPIĆ!!! Posiadam wiele narzędzi dzięcioła, a ten przewodnik jest tak samo dobry! Zakończona jazda 1/2„otworów w 1" Birch z dokładnością, 4/16 od przodu do tyłu. Sami zobaczcie. Dobre opakowanie i terminowa dostawa. Dzięki Bangood za tych sprzedawców!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Rano przyjechała moja paczka, nie sądziłem, że przyjedzie tak szybko, jestem bardzo szczęśliwy. Na początku Chuck ma straszny ruch i bałem się, że jest wadliwy, na szczęście to nie jest nic wielkiego, to po prostu nie było całkowicie przekręcone. Po naprawie wszystko poszło dobrze. Solidna i bardzo dobrze wykonana, a na szybkim teście jest bardzo precyzyjna. Wysoce polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Po pierwsze, to jest replika Dzięcioła, którego nie posiadam, proszę zobaczyć zdjęcia (jasne objaśnienie) Wykończenie / kolor to pewien rodzaj powłoki proszkowej, w przeciwieństwie do Dzięcioł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo szybka dostawa do Niemiec. Stojak wiertniczy pozytywnie przewyższył moje oczekiwania. Wszystkie nitki są gładkie. Aluminium jest doskonale pomalowane. Nie znam modelu dzięcioła, ale nie wiem, co mają robić lepiej. Jestem absolutnie zachwycona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Przyjechali dokładnie na czas. Bardzo dobrze zapakowane. Wszystkie części metalowe są stopowe, w przeciwieństwie do plastiku, jak inne na mniej renomowanych miejscach. Nie tak dobrze jak dzięcioły oryginalne . (Wstawki centrujące i pręty nie są wykonane z wkładką hex do wkręcania itp) Ale to nadal bardzo ładny produkt w dobrej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Czy mogę kupić tę część? Ogólnie dobrze, tylko zestaw w kształcie rdzenia łożyska jest zbyt mały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Jakość jest super, a pakiet przyszedł bardzo szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Jest prawie podobny do Woodpeckers Guide, oprócz nazwy marki, świetnej budowy, wysokiej jakości materiał aluminiowy. bez plastikowych części

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Jakość wygląda idealnie. Szybka dostawa. To jest prawdziwy produkt. Nie ma plastiku jak ten, który zamówiłem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 232
    • Ft16 099
    • Ft31 816
    • Ft8 813
    • Ft17 247
    • Ft4 979
    • Ft16 593
    • Ft4 597
    • Ft30 535
    • Ft8 026
    • Ft39 483
    • Ft7 664
    • Ft15 266
    • Ft9 955
    • Ft30 535
    • Ft38 169
    • Ft30 535
    • Ft8 627