Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(243)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(243)
    • 5 Star(212)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Po pierwsze, to jest replika Dzięcioła, którego nie posiadam, proszę zobaczyć zdjęcia (jasne objaśnienie) Wykończenie / kolor to pewien rodzaj powłoki proszkowej, w przeciwieństwie do Dzięcioł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Wielki Krzyk dla tych sprzedawców! Wielkie kunszt, łatwość obsługi i prosto jak strzała! MUSISZ KUPIĆ!!! Posiadam wiele narzędzi dzięcioła, a ten przewodnik jest tak samo dobry! Zakończona jazda 1/2„otworów w 1" Birch z dokładnością, 4/16 od przodu do tyłu. Sami zobaczcie. Dobre opakowanie i terminowa dostawa. Dzięki Bangood za tych sprzedawców!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Otrzymany w 11 dni, Chiny -> Hiszpania. Jak widać na zdjęciach jest aluminium i stal nierdzewna, trzpień do 13 mm. Jak pokazuje wideo w sieci, można umieścić go w kilku pozycjach, aby wiercić pionowo lub poziomo, a nawet obrócić trzpień, aby nie przeszkadzał w stopie. Na zdjęciach widać, że jest dobrze zapakowany ze wszystkimi dołączonymi elementami. Pierwszą rzeczą, którą sprawdziłem, była prostopadalność wiertła i zauważyłem, że śruby, które dociskają dwa pionowe podpory, były luźne. Z kluczem Allen (nie dołączonym) wycisnąłem je i gotowe. Wykonałem ćwiczenia testowe i wygląda idealnie. Pionowe zatrzymanie, a także boczne prowadnice działają prawidłowo, te ostatnie mogą być umieszczone zarówno w przedniej i bocznej, jak i w pozycji pionowej. Przynosi również parę łodyg, które są przykręcone do podstawy i pełnią funkcję centrowania, na przykład do wiercenia na krawędzi. Jedyna rzecz, która by się poprawiła, to dok, który przynosi, to nie idzie w górę i może być trochę sztywniejszy. Skorzystałem z oferty i wyszedł za około 66 €, więc stosunek jakości do ceny jest doskonały. Obsługa klienta: Najlepsze jest to, że nie musiałem go używać po kilku testach i sprawdzanie, czy wszystko pasuje idealnie. Widziałem tylko kilka małych draśnięć, które mnie nie obchodzą. Usługi logistyczne: Jeśli w ciągu 11 dni wysłali go do mnie z Chin do Hiszpanii... Nie ma nic więcej do powiedzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Rano przyjechała moja paczka, nie sądziłem, że przyjedzie tak szybko, jestem bardzo szczęśliwy. Na początku Chuck ma straszny ruch i bałem się, że jest wadliwy, na szczęście to nie jest nic wielkiego, to po prostu nie było całkowicie przekręcone. Po naprawie wszystko poszło dobrze. Solidna i bardzo dobrze wykonana, a na szybkim teście jest bardzo precyzyjna. Wysoce polecany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Received 5 days after ordered so extremely quick considering where it came from. packaging was a box inside a plastic bag, the box was damaged and wet on one corner, however the item itself was in high density foam so was undamaged but one of the metal rods had come out of the foam and in the bottom of the box. The item itself looks very good quality and sturdy, the drill moves up and down smoothly and the locking screw stops work as they should. The chuck spins smoothly but there is a little play moving from side to side of about 1-2mm however once the chuck is tightened this play disappears. The chuck key fits and works as it should and tightens nicely. the spring is a little weak and does not return the chuck to the top of the guides due to the weight of the chuck and the bracket, with a drill attached this will be even worse so could be improved with a stronger spring. overall very pleased with this purchase and would recommend, at last I will be able to drill holes in work quickly without worrying about being out line.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Produto muito bem usinado com roscas e encaixes perfeitos. Bom material constituído de aço e alumínio. Muito resistente. Excelente rolamento e mandril muito robusto. Muito preciso.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Przybył wcześniej niż oczekiwałem doskonały materiał używany do robienia 20mm otworów na stole roboczym Mały ruch wrzeciona! Nadal jestem zadowolony Przetłumaczone

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    W końcu aluminiowa gadka! Wcześniej zamówił podobny produkt na Ali Express - wysłał plastikowy, zrobiony na kolanie z innym kolanem. Sprzedawca nie powiedział nawet słowa, że jego sztuczny plastik wszędzie umieścił zdjęcie z witryny Dzięcioł. Ledwo go odzyskałem. Ale ten produkt jest przepiękny! Precyzja filigree, miękki posuw łożyska, mosiężne uchwyty (w razie potrzeby), obróbka takiego przewodnika - oddzielna przyjemność estetyczna. Polecam wszystkim: jest bardzo wygodne, aby wiercić otwory nie jak się okazuje, ale ściśle pod kątem 90 stopni - zarówno na powierzchniach poziomych, jak i pionowo, zaciskając ruchomą płytkę zaciskiem. Dołączam zdjęcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Jest to doskonały dodatek do obróbki drewna. Jakość wykonania jest bardzo dobra, gięcie na pokrętłach jest bezbłędne, łożyska i krętka obracają się swobodnie, a pup działa bardzo dobrze z regulowanym stopem. Ogrodzenie i pręty giude są dobrze wykonane, a narzędzie jest dokładne. Anodowane aluminium, stal polerowana i mosiądz, okrągłe, polecam ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    It's a thing of beauty..... it's rigidity looks promising, but has to be tested.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$49.99
    • US$85.99
    • US$65.99
    • US$5.99
    • US$24.99
    • US$29.99
    • US$89.99
    • US$11.99
    • US$23.95