Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Bardzo dobry odkurzacz Lubiłem problem czyszczenia podłogi.Aspir dobrze czyszczenie wiele razy konieczne jest, aby jeść kilka razy, ale skuteczne. Wezmę jeszcze jedną szczotkę, aby drugie dobrze wyschło i uniknąć nieprzyjemnego zapachu i wziąć produkt, który pasuje do tego rodzaju odkurzacza. L opakowanie było również dobrze dostarczane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Użyłem go kilka razy. Wyczucie jest świetnym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    per la seconda volta mi accende spia rossa e dice in inglese "empty dirty water thank" io ho pulito bene ogni parte della macchina, quale serbatoio acqua pulita, quello di raccolta sporca, spazzola ed ogni parte ma nulla! nn riparte più !! mi aveva già fatto un problema simile ma era da poco che l'avevo e anche allora pulita bene e, anche se non proprio subito, era ripartita ! ora non riesco più a far nulla e proprio perchè è già accaduto reputo sia un problema dell'apparecchio !! esso è in garanzia e quindi ditemi cosa intendete fare! Aspetto una sollecita risposta! ditemi se posso fare ulteriormente qualcosa o se sostituirete il T36

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Odkurzacz przybył szybko i działa dobrze. Sam sprzęt jest doskonały, ale masło jest raczej tydzień. Chciałbym mieć zapasową baterię (lub mocniejszą), aby móc pracować bez przerwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Naprawdę świetny produkt kupiłam przyjacielowi. Naprawdę niezawodny dostawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Znakomity produkt. Sprząta idealnie. Ciekawi mnie tylko czy można zakupić dodatkowe szczotki...jQuery111302045383468497486_1639670239849?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    To działa dobrze : naprawdę się z tego cieszę... Aby poprawić : przycisk włączenia/wyłączenia mniej dostępne : często dobijam go podczas czyszczenia przez nieuwagę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Wszystko jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Zadowolenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Zgodnie z zamówieniem dostarczona szybko i zadowoleni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$339.99
    • US$369.00
    • US$189.99
    • US$569.99
    • US$279.99
    • US$269.99
    • US$219.99
    • US$335.99
    • US$165.99
    • US$49.99
    • US$169.99
    • US$158.99
    • US$255.99
    • US$249.99
    • US$59.99
    • US$606.36
    • US$199.99
    • US$49.99