Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2021

    Wygląda dobrze, i ma naprawdę ładną, miękką konsystencję jak żel. Podkład jest ładny i lepki, więc nadgarstek nie będzie poruszał się po twoim biurku. Jednak, włosy i kurz przyklejają się do tyłu z powodu lepkości, ale przypuszczam, że jest to trochę kompromis. Ogólnie, całkiem niezły produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Reszta z dłoni przybyła bardzo szybko, w ciągu zaledwie jednego tygodnia byłam w domu. Co do jego jakości, powiedz, że jest bardzo ładny i ma solidną twardość, bardzo wygodne. Złapałem mały rozmiar, i nadal jest trochę większy, niż sobie wyobrażałem, ale nie wygląda źle na biurku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Wybrałem największy rozmiar i jest on bardzo dobrej jakości, miękkie dio i materiał 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Ładna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Przybył dość szybko. Jest miękkie, miękkie i bardzo słodkie. Myślałem, że spodek będzie lepki, ale wcale nie. Miał bardzo dobre tarcie o płaską powierzchnię. Jest bardzo wygodny w użyciu. Dostałem dużą za moją bezrękawnikową i cieszę się, że mogłem ruszać rękami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Wygodne, ale wkurzające, że Akko nie zrobić dodatkowej małej wersji, aby dopasować do 68-key i 84-key klawiatury, które one z Tokio Tour style. Więc jest trochę za duży. Idealnie, jeśli pasuje do klawiatury 87-klawiszowej i większej części nadgarstku, pasuje do klawiatury 108-klucz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Używam tego odpoczynku na nadgarstku tylko dla estetyki. Chociaż zakochałam się w tym. 😂 Jest bardzo wygodny & uzupełnia resztę mojego pulpitu. Polecam to każdemu, jeśli chcą uczynić swój pulpit lub konfigurację bardziej dodatkowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Jego bardzo miękki i wygodny, druk wygląda bardzo dobrze i pasuje do moich klawiszy i biurka, które są również Tokio World Tour bardzo dobrze. Pianka pamięci trwa około 3 sekundy, aby w pełni odzyskać moc z twardej prasy. Jedyne co mi się podoba to to, że nie jest w kompaktowym rozmiarze (61key)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Jest miękki i wygodny w użyciu. Jedyne, co zauważyłem, to że podkładka jest nierówna, co mnie nie martwi. Poza tym, gram i piszę to godzinami i nie czuję się tak zmęczony jak inne, które miałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 721
    • Ft17 518
    • Ft15 606
    • Ft21 022
    • Ft21 659
    • Ft19 110
    • Ft26 119
    • Ft18 473
    • Ft20 385
    • Ft14 013