Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Produkt był w dobrym stanie..idealny dla początkującego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Super jakość! Czas wysyłki był bardzo akceptowalny. Super szczęśliwy! Pompa powietrza działa dobrze i powietrze pistolet jest najwyższej jakości. Wszystko dobrze spakowane i z indywidualnym pudełkiem na broń lotniczą. Ich też jest wypełniaczem powietrza. Polecam produkt dla każdego, kto chce kupić coś takiego! Dziękuję bardzo za ten dobry produkt i Boże błogosław 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2016

    Отличный аэрограф. Компрессор работает достаточно тихо. Распыл краски равномерный, ход всех узлов мягкий и плавный. Упаковка хорошая, посылка доехала без повреждений. Получил большое удовольствие от комплекта.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Ok opakowanie jest trochę zgniecione, ale nie na tyle, by uszkodzić produkt. Jak stwierdziły inni, nie wydaje się tanią jednostką, sama pompa jest mała, tak 100mm(4in)x108mm(4,25in)x53mm(2in), rzecz jest ciężka Nie mam skali ale min 1kg Jeśli nie 2 funty. Nie tani plastik też brzmiący, ładny, gruby i solidny. Tuba powietrzna ładnie spleciona, taka jak rurka z pompką oponową, końcówki śruby NIE są plastikowe na szczęście, są poszyte na drutach cokolwiek cynku, stalowego aluminium, tak długo jak nie są plastikowe jestem szczęśliwy, Czasami może powiedzieć, że rzeczy są metalowe i nie są tylko metalowe, nie stąd, tylko ogólnie. Ok dotarcie do samego pędzla powietrza, to mnie zaskoczyło, zazwyczaj jest to rurka do pchania tak dobrze jak widać na zdjęciach, ale te również odkręcają, więc można przymocować końcówki śruby do szczotki powietrznej. (mają niektóre, że trzeba przeciąć rurkę, aby nawet użyć szczotki powietrznej) Ale mam też szczoteczkę lotniczą z Harbor Freight, a ta też pasuje! (Proszę Banggood Nie usuwaj Harbor Freight Picture jeden, więcej osób kupi od ciebie, jeśli wiedzą, że ten też pasuje!) Jestem taka szczęśliwa! Mogę mieć dwie szczoteczki do powietrza kupione o różnych porach, używając tej samej pompki i rurki i wszystkiego! Nie rozumiesz, jak bardzo jest to bardziej wszechstronne! Jeden dla akryli i jeden dla emalii! Jeśli złamię ten, urzucając go itd, to na pewno kupię to ponownie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2017

    It has all the things you need to start airbrushing, perfect for table top work. The pump isn't loud either. The airbrush is dual action which I think it's a bit fiddly to maintenance if you're a beginner. All in all it's fantastic value, decent quality and above all a complete set. Deduct 1 star for the quality because I find the seals aren't quite tight and I got some blowback, hopefully fixable with PTFE tape.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Doskonały produkt...Użyłem go do pomalowania mojego druku 3D, jest bardzo dobry..Jestem bardzo szczęśliwy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    product arrived am very satisfied

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Doskonały wybór do przenośnej sprężarki i szczotki powietrznej. Będzie wspaniałym prezentem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2019

    very much helpful to my hobbies

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2017

    Ótimo produto, perfeito para artesanato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$184.99
    • US$19.62
    • US$79.99
    • US$46.19
    • US$69.99
    • US$26.55
    • US$18.99
    • US$20.78
    • US$63.99
    • US$136.28
    • US$79.68
    • US$92.39
    • US$199.99
    • US$133.97
    • US$35.99
    • US$99.49
    • US$73.91
    • US$11.99