Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(338)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(338)
    • 5 Star(312)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2022

    Cóż zasługuje na 5 gwiazdek. Po wyszukaniu dobrej jakości soundbar w dobrej cenie, ponieważ mam już kilka urządzeń Blitzwolf, nie udało mi się zamówić. Nie żałuję tego, ponieważ jest to całkowicie zgodne z reklamą i tym, czego szukałem. Dobra jakość budynku...Dźwięk jest rześki, jest podłączony przez Bluetooth i nie stracił przez to jakości. Nie przynosi kabla optycznego i nie ma kabla HDMI, chociaż obsługuje tego typu połączenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Produkt dotarł szybko. Ładny wymagający projekt. Nie mogłem tego jeszcze spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Szybka dostawa, niesamowity dźwięk, telewizor jest znacznie lepszy z tym bar + subwoofer, niż własny głośnik można wyraźnie usłyszeć różnicę. zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Dobra jakość produktu. Stosunek ceny dość dobra jakość. Jeśli chodzi o jakość dźwięku, to bardzo dobrze jak na wartość sprzętu. Ogólnie zadowolony z produktu. polecam! Dobra jakość, ogólnie dobry stosunek jakości do ceny, dobra jakość dźwięku z mocnym basem i jasnym średnim i wysokim. Rekomenduj!! Zadowolony z tego produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dobra jakość, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Dostawa była szybka z magazynu CZ (3 dni). Proste konfiguracje i szybkie połączenie z telewizorem za pomocą kabla łukowego HDMI lub optycznego. Dobra jakość dźwięku, regulowanych basów i sosów. Rozpraszanie ->Światło w środku panelu przedniego nie można wyłączyć. Ogólnie zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dostawa dotarła w ciągu pięciu dni. Przyzwoicie dla pieniędzy. Szybkie okablowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    /Obiekt przybywa dziś. Za tę cenę itt jest naprawdę dobra jakość dźwięku! Muszę trochę podnieść telewizor, bo Soundbar zakrywa niektóre jego zdjęcia, 🙂 Jedyne negatywne rzeczy to: - Światło w środku przedniego panelu nie może być obracane - Źródło liniowe jest bardzo głośne, nawet jeśli dźwięk jest na minimalnym poziomie. Z kablem optycznym jest idealny. 🙂 (ang.).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    Szybko się tu zjawił. Stosunek ceny jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Dobra cena, brzmi nieźle, dobra jakość. Z HDMI, włącza się i wyłącza razem z telewizorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$13.99
    • US$35.79
    • US$44.99
    • US$47.29
    • US$40.41
    • US$29.99
    • US$47.34
    • US$35.79
    • US$29.69
    • US$230.99
    • US$48.29
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$36.79
    • US$23.99
    • US$39.59
    • US$41.99