Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2022

    Przybycie za 22 dni. Pomimo niewielkich rozmiarów ma głośny dźwięk z dobrym basem i sosem. Posiada 4 głośniki. Może być podłączony za pomocą kabla lub bluetooth. Bardzo stabilne połączenie bluetooth. RGB może być wybrany z kilkoma opcjami: wyłączony, stały kolor, zmienny, wielokolorowy i migający zgodnie z odtwarzanym dźwiękiem. Bardzo mi się podobało. Produkt Blitzwolf zawsze z doskonałą jakością i dobrze zapakowany. Kupiłem już kilka produktów Blitzwolf, które są zawsze dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    ♥ Produkt otrzymany w ofercie i 15 dni przed tym, co zostało zgłoszone do śledzenia paczki! ️👍. ✅ Dołączony do produktu idealnie pakowanego i chronionego, zawiera (instrukcję obsługi) w kilku językach (angielski, francuski, włoski, hiszpański, portugalski) Pokrętło sterujące, połączone kablem z głośnikami, ma przycisk dotykowy w prawym górnym rogu do przełączania między 6 trybami oświetlenia RGB. (tryby RGb: matowy, wielokolorowy, spektralny, gradientowy, czerwony, niebieski, zielony i fioletowy). ♥ Produkt otrzymany w ofercie i 15 dni przed tym, co zostało zgłoszone do śledzenia paczki! ️👍. ✅ Załączona do produktu, doskonale pakowanego i chronionego, zawiera instrukcję obsługi (instrukcje obsługi) w kilku językach (angielski, francuski, włoski, hiszpański, portugalski) Pokrętło sterujące, również połączone przewodem z głośnikami, ma przycisk dotykowy w prawym górnym rogu do przełączania między trybami oświetlenia RGB. (tryby RGb: wyłączone, wielobarwne, spektralne, gradientowe, czerwone, niebieskie, zielone i fioletowe). A przyciski pchane (oświetlane) z vol + wol- i wł/wyłącz. ♥ Ma 2 sposoby wejścia audio. Kabel z 3.5mm jack. (standard słuchawki) i drugi tryb przez Bluetooth, sprawdziłem, że jest kompatybilny zarówno na Windows i Androida, nie miałem w moim zasięgu Mac / Apple.) Bluetooth zgodnie z informacjami przedstawionymi w instrukcji jest w każdym przypadku wersją 5.0, w każdym przypadku z wystarczającą szybkością transmisji, aby uniknąć irytujących cięć dźwięku i dobry zasięg. □ Jak można nie przegapić w tej opinii, że dźwięk emitowany jest wysokiej jakości, jest to bardzo wysoka jakość, a maksymalny poziom dźwięku jest wyższy niż można się spodziewać w tym rozmiarze. ⚠️ Sytuacja zdalnego sterowania lepiej wykorzystałaby przestrzeń biurka (miejsce, do którego mają być zaprojektowane), gdyby znajdowała się po jednej stronie, a nie w środku. Kabel jest nieodwracalnie pozostawiony po obu stronach instalacji. Wniosek: ten produkt jest wart każdego euro, za które jest sprzedawany. ️ Jeśli ta recenzja pomogła, dać 👍 jak, aby pomóc większej liczbie osób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Świetna jakość dźwięku, głośny i czysty dźwięk, fajne efekty świetlne! Podoba mi się ten dźwięk, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    BlitzWolf udowadnia swoją jakość. Głośniki z bardzo dobrą jakością dźwięku. Głośny dźwięk, czysty dźwięk i ładny bas. Za pomocą panelu sterowania, można włączyć i wyłączyć głośniki, kontrolować głośność, zmienić tryb oświetlenia, przełączyć źródło dźwięku. Bluetooth działa świetnie z dobrym zakresem. Bardzo wytrzymałe opakowanie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Jestem mile zaskoczony tymi głośnikami. Spodziewałem się mroźnego dźwięku, ale ogólny poziom jest ogólnie przyjemny. Nie są to głośniki audiofilskie, ale wykonują swoją pracę. usb jest do zasilania, podczas gdy wejście pochodzi z 3.5mm jack słuchawki lub przez Bluetooth. Stukanie przycisku zasilania cyklami przez tryby. Po pojawieniu się Bluetooth głośniki można łatwo odkryć. Ogólnie są one łatwe do polecenia każdemu, kto szuka funkcji bogate, ładne, dźwiękowe zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Bardzo popieprzone pudło!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Głośniki brzmią bardzo dobrze, nawet jak na twój rozmiar. Również wyjście dźwięku i st, czy przez aux lub Bluetooth bardzo dobrze. Operacja jest również bardzo prosta. Wykonanie jest dobre, nic nie skrzypi i nie ma ostrych krawędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    muito bom, pedido chegou em 15 dias, chegou muito rápido

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    I znowu BlitzWolf przekonała się, że jest to jakość. Ładnie wyglądające głośniki z różnymi opcjami błyskawicy. Możesz je zobaczyć na moim nagraniu. YouTube link na dole. Jakość dźwięku jest bardzo dobra dla normalnych rozmiarów głośników PC. Mają czysty dźwięk, ładny bas i sos. Za pomocą panelu sterowania można włączać i wyłączać głośniki, kontrolować głośność, zmieniać tryb oświetlenia, przełączać źródło dźwięku. Tryb Bluetooth działa bardzo dobrze z szybką reakcją i dobrym zakresem. Na overal i Mogę ponownie zarekomendować te głośniki. https://youtu.be/voMV8HEXXJU Prawie zapomniałem... z Chin na Słowację w 11 dni, paczka dotarła w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2022

    Produkt w dobrej pracy, pudełko zostało trochę zmiażdżone z powodu braku wysokiej jakości opakowania i bezpieczeństwa, głośniki były otwarte prawie nieuzbrojony, trochę trudne, aby umieścić je z powrotem, jak powinny być, ale było to możliwe przy niewielkim wysiłku, Od otwartego do zamkniętego, jak widać na zdjęciach z boku, prosimy o przesłanie pakietów z większą ochroną na podróż do miejsca docelowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$117.99
    • US$99.99
    • US$79.99
    • US$41.99
    • US$129.99
    • US$89.99
    • US$149.99
    • US$43.99
    • US$27.99
    • US$230.99
    • US$97.99
    • US$83.15
    • US$13.99
    • US$119.99
    • US$31.17
    • US$49.99
    • US$69.99