Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(182)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(182)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Podobały mi się słuchawki. Do gier i konferencji są świetne! Z przekrętów - nie mogłem wymyślić, jak włączyć dźwięk 7.1. Wydaje się, że głośność i dźwięk jest głęboki, ale nie jest jasne, jak działa i jak go wyłączyć. Szkoda, że nie możesz wyłączyć światła ani go naprawić. Brakuje basu, chociaż wyrównywacz naprawia wszystko i jest jasne, że dla gier tak powinno być. Wygoda na wysokości! Dogodnie dopasowane. Materiały na przyzwoitym poziomie cen. Dźwięk jest czysty i nieprzerwany. Połączone z winous 10 i łatwo. Dźwięk mikrofonu nie jest haniebny. Cóż, projekt jest równie świetny. Nie są ciężkie i nie będą latać uszami, chociaż pewnie nie jest teraz gorąco. Objętość jest wygodnie regulowana. Cały dzień w nich siedział i nie był zmęczony! Dla jego 20 z pensami dolarów to tylko znalezisko!!! Kabel jest bardzo długi! Metalowa opaska. A skóra jest miękka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Najlepszy zestaw słuchawkowy jaki kiedykolwiek miałem, jest bardzo tani jak na to co dostarcza, można obejrzeć moją pełną recenzję na youtube przez mój kanał PCDOFAFA

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Doskonały produkt i szybka dostawa. Spróbuję jutro, ale jestem pewien, że będzie dobrze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Słuchawki działają idealnie. Jedynym problemem jest to, że pakiet został nieco zniszczony w niektórych miejscach, ale na szczęście, słuchawki nie miały żadnych uszkodzeń. Przyszło szybciej niż się spodziewałem i jestem z tego zadowolony. Zdecydowanie polecam. Dostaje 4 gwiazdki zamiast 5 z powodu szkody tylko na pakiecie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Wysoka jakość, długi i odporny przewód, może zmienić pozycję mikrofonu. Po wysłaniu przybył bardzo szybko do Rio de Janeiro - Brazylii. Jest dobrze zapakowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Bardzo szybka dostawa bez dodatkowych kosztów. Produkt jest zgodny ze specyfikacją. Użytkowanie materiału jest dobre, średnie, ale idealne do okazjonalnego użytku. Ubrany wygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Świetne słuchawki! Wygodny, lekki, tłumi zewnętrzne dźwięki bardzo dobrze, ma bardzo dobry dźwięk. Nie jest za wysoko. Ale ma doskonałą równowagę dźwiękową. Jego mikrofon to 4/5. Ale to nie zagraża całej pracy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Alperra
    TR
    31/01/2022

    7+1 şahane ürün, fiyat performans diyebilirim.. yapısı kaliteli 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    To dobry dźwięk i łatwo je dostosować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Muy bueno, aunque tuve que ir a recogerlo ya que no quisieron traerlo. Pero todo perfecto muy cómodos y grandes cubren todas las orejas!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$33.99
    • US$33.99
    • US$17.99
    • US$35.99
    • US$36.99
    • US$39.99
    • US$35.99
    • US$22.99
    • US$65.99