Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (xx dni kalendarzowe od zamówienia). C3 jest jednym z moich ulubionych wariantów ESP32 z dobrym połączeniem wydajności i możliwości IO. Z przyjemnością go polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Well packaged and excellent delivery time (13 calendar days from order). The C3 is one of my favorite micro-controllers with a good balance of IO capability and processing performance. I am happy to recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (13 dni kalendarzowych od zamówienia). C3 stał się moim ulubionym esp32 z dobrą wydajnością, zdolnością IO i zużyciem energii. Jestem Jappy, żeby to polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Wspaniała dostawa na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Kontroler działa dobrze, jestem zadowolony! Przetestowane z Arduino IDE! Dioda RGB LED jest niezwykle jasna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Properly packaged, very fast shipping (less than 2 weeks).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2022

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2022

    Bardzo szybka wysyłka. Produkt jest dokładnie taki, jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Pasuje do opisu. Pakowane w antystatyczną torbę, nogi chronią kawałek pianki. Ale ogólnie było w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$18.39
    • US$18.39
    • US$26.44
    • US$11.49
    • US$114.99
    • US$11.49
    • US$16.09
    • US$12.64
    • US$9.23