Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    To duży ptak. Przybył w dobrym stanie. Należy pamiętać, że górna rowka kadłuba dla sparingu, nie jest wystarczająco głęboko, co powoduje złe ustawienie stawu. Roztwór należy wyjąć około 1 mm z rowka, aby uzyskać bardziej opływowy dopasowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Super szybka dostawa 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Co za niesamowity samolot, szybko powolny jak go nazwiesz, jest naprawdę dobry i może wiele unieść. Światła Fpv bieg ect, ots solidny i bezklejowy samolot, ładnie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Świetny samolot FPV, 30 minut z 4S5000.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Człowieku, to jest niesamowite skrzydło! Taki zwinny! Tyle mocy z podwójnym silnikiem! Taka miła siła. Po prostu buduj z dodatkową ochroną i jego nieśmiertelnym! Dla większej ochrony dodać niektóre drogi węglowe do ciała nosa lub przykryć epoksydami ochronnymi. Bardzo dobrze, choć prawdziwe, wszystkie małe szczegóły są w odpowiednich miejscach, pręty, dziury dla vtx i rx, rury i płyty drewniane. Ładna czarna farba. Potrafi obsługiwać powolne i szybkie prędkości radości i zwinne loty!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Zajebisty samolot! Lata bardzo ładnie i stabilnie. Absurdalna ilość miejsca w kadłubie na cokolwiek chcesz tam umieścić. Latał nim z 4s 10000mah lipo. Nie ma problemów z wagą, ;)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Doskonałe pakowanie much jak marzenie bardzo stabilne łatwe do ręcznego odpalenia

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Przyszedł w 20 dni, dobrze spakowany, od pierwszego wejrzenia jakość jest lepsza niż Zohd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Myślę, że to nowy agresor. Wszystko, co dobre, dobre. Wszystko mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przybył szybko i był dobrze wyceniony, leży ok, ale może być zaprojektowany lepiej z Aileronami i windą zamiast combo Ailrvator's, ale poza tym mają ogromną przestrzeń ładunkową i są zdolne do przenoszenia ogromnego ładunku sprzętu FPV. Jak również liczne baterie na dużo dłuższy czas lotu, właz akumulatora i właz kamery mogą być zarówno lepiej zaprojektowane i przycięte, aby pasował znacznie dokładniej z lepszych uchwytów magnetowych, aby lepiej je zabezpieczyć, więc nie oblewają podczas lotu, jeśli kupujesz to don Nie wysyłaj go na długie loty bez zabezpieczenia obu włazów w przeciwnym razie mogą odlecieć i być zgubieni na dobre i na koniec, ale nie mniej wiedzieć, że jeśli masz nieszczęśliwy wypadek, jak my wszyscy to robimy, kto lata samolotami RC lub innymi RC, że jeśli A kiedy rozbijesz ten samolot, nie ma żadnych dostępnych części zamiennych dla tego samolotu. Więc albo jesteś naprawdę dobry w naprawach uszkodzonego samolotu albo będziesz miał tylko bardzo agresywną część ściany, bo nie wiem, jak możesz odtworzyć część samolotu, która może być uszkodzona lub uszkodzona. Podsumowując tę recenzję z jedyną prawdziwą i prawdziwą możliwością wymiany uszkodzonej części poza naprawą samolotu jest zakup drugiego samolotu jako wsparcie, więc masz część zapasową w przypadku, gdy nieuniknione stanie się, jak wszyscy wiemy, w końcu się stanie, to jest jeśli Lataj tym samolotem wystarczająco dużo czasu.. Powinieneś wiedzieć, że to jest zanim kupisz ten samolot, inaczej jest to niesamowity i agresywny samolot z ogromnymi możliwościami. Jeśli dobrze się przygotujesz, zapewni ci wiele godzin lotu, jak i naprawdę niesamowite loty dalekiego zasięgu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 970
    • Ft27 016
    • Ft60 156
    • Ft88 353
    • Ft53 388
    • Ft58 271
    • Ft48 876
    • Ft121 441
    • Ft41 099
    • Ft24 737
    • Ft50 754
    • Ft22 784
    • Ft47 746
    • Ft62 034
    • Ft486 300
    • Ft18 419
    • Ft32 925
    • Ft31 955