Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    hızlı gönderi.👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    W końcu dotarł 5 miesięcy po zamówieniu. Nie jestem pewien, czy był w bardzo gorącym magazynie. Wszystkie plastikowe strony z rękawami są złączone. Na każdym rękawie nałożono etykiety o wielkości rezystora, wartości i tolerancji, ale klej z tyłu etykiety już się nie przykleja. Zamiast tego, przednia strona etykiet przykleja się do strony przed nią. Nawet gdy ostrożnie oddzielają strony, napis na etykiecie odpada. Będzie musiał wszystko wyczyścić i zmienić etykietę, co jest nużące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Bardzo dobry produkt i dobrze zapakowany jak zwykle Bangood 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Podręczna książka. Arkusze przyklejają się do siebie, usuwając oznaczenie wartości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Dobry produkt 1% części. Coraz trudniej znaleźć części elektroniczne w rozsądnej cenie ze względu na problemy z wysyłką i coraz mniej dostawców części.Bang Good jest dobrym źródłem reklamy i nosić dobre źródła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Przybył na czas, nie szybko, nie wolno, wygląda dobrze. Niewystarczające opakowanie: tylko zapakowane w plastik z innymi zamówieniami. Prosimy o użycie kartonowego pudełka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Dobrej jakości komponenty, które są dobrze przechowywane i prezentowane dla łatwego dostępu. Jestem zadowolony. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Bardzo dużo, praktykuję posiadanie takiego w laboratorium, kupiłem go nie mając 2 tygodni i już potrzebowałem dwóch różnych wartości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.14
    • US$9.23
    • US$25.59
    • US$5.99
    • US$17.99
    • US$17.99
    • US$3.99
    • US$9.99
    • US$9.23
    • US$4.19
    • US$4.59
    • US$6.29
    • US$2.99
    • US$4.19
    • US$3.77
    • US$3.99
    • US$5.54
    • US$16.99