Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • PH
    22/10/2020

    Świetna rzecz. Wszystko działa

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2016

    Chegou bem e recomendo!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2019

    Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Good afternoon I am not happy as there is no wiring diagram with the Speedometer. Please send me an wiring diagram asap. Thanx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    ras

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Nieźle, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2016

    Good product. the problem is in the connection . I can not figure out where it takes the signal to the fuel level . I hope you can help me . thank you.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2015

    Compteur bien arrivé mais emballage dans un mauvais état. Aucune explication pour les branchements, connections et il manque des pièces et l'aimant . Obligé d'aller sur internet pour les connections et branchement !! très déçu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Każda rzecz wydaje się pracować od zamówienia do dostawy mniej niż 2 tygodnie do Irlandii Diagram okablowania trochę na kolorach, ale położenie pinu wydaje się być w 100% wiele dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2019

    This speedo works really well on my Aprilia RS125! (2 Stroke, 125cc) Just one thing i had to change to get the RPM working correctly was to set it to 4x cylinders. Else it would give me 4x the RPM. Great product BANGGOOD!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$15.00
    • US$41.57
    • US$32.99
    • US$25.40
    • US$41.57
    • US$18.39
    • US$12.99
    • US$68.13
    • US$15.24
    • US$94.29
    • US$40.41
    • US$17.31
    • US$40.41
    • US$32.99
    • US$40.41
    • US$24.24
    • US$22.99