Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Bież

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Bardzo dobry produkt, wspiera moje plecy bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Otrzymany jeszcze nie przetestowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Tochter und ich sind sehr zufrieden, da es gut passt und Haltung unterstützt. Verarbeitung gut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Miałem szczęście, że przeczytałem i uwierzyłem w recenzję tego przedmiotu przed zamówieniem. Recenzent zasugerował, że rozmiar był nierealnie mały, i byłbym mądry, aby zamówić największy dostępny rozmiar. Zamówiłam XXL, myśląc, że jest prawdopodobnie trochę za duży Teraz mam uprząż do wypróbowania żałuję, że nie było jeszcze większej wersji dostępne, ponieważ jest trochę mała i mniejszy rozmiar nie nadaje się do użytku w całości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Żałuję tylko, że część lędźwiowa może być trochę ciaśniejsza, ale naprawiłem to, przykładając na nią stary pas, co pomogło również powstrzymać rzep przed rozdarciem się i przeciągnięciem dolnej części pasa lekkiego. Mam wiele różnych aparatów na plecy, a ten jest na szczycie wszystkich, ponieważ jest lekki i wygodny do noszenia przez długi okres. Kręgosłup podpierający sztywność pręty są lekkie, ale skuteczne i okraszone kręgosłupem bez natrętnych, i to jest doskonałe, że podchodzą wysoko, aby pomóc również utrzymać część klatki piersiowej. Należy pamiętać, że pasy barkowe przechodzą przez pętlę w pobliżu dołu. (jak na zdjęciach sprzedaży online, ponieważ nie ma instrukcji itp.) A ty zaoszczędzisz sobie tyle wysiłku i drapania głowy! - Cholernie dobrze, gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dostawa była na czas....to jest drugi pasek z tyłu, który zamówiłem, działa świetnie utrzymuje cię ładny i prosty. Rozmiar jest lepszy aby iść większy ich mniejsze...rozmiary są małe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Otrzymane towary, wygląd jest doskonały, jeszcze nie używany, ale myślę i w pracy wszystko będzie dobrze. Polecam sprzedającego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    I found your product very helpful. I was not able to realize that it can correct my back problem until I have ordered one. For those who wanted to have a corrected back, I highly recommend this particular product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$299.99
    • US$21.99
    • US$5.85
    • US$8.99
    • US$18.99
    • US$10.99
    • US$36.95
    • US$15.99
    • US$26.55