Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2018

    Очень хороший угольник. Линейка толстая, крепкая. Разметка нанесена хорошо с двух сторон, легко читается. Зажим чётко фиксирует угольник на линейке. Чертилка острая. Насчёт правильности уровня не могу точно сказать, проверил с теми что есть у меня - вроде правильный.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Liczy się tylko zasada, że reszta jest z bardzo złego metalu i plastiku, to jest kalamina. W rzeczywistości podczas pierwszego dokręcenia śruby pękła, albo się zepsuła. W skrócie, prawdziwy kawałek gówna gorszy od zabawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2019

    It's good for the price. Average quality, burring edges, but useable. It's good for a secondary tool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2018

    Velmi pěkný ocelovo-hliníkový přesný úhelník.navíc je možno libovolně posouat a pohldlně použít k přesnému opisování!!Je vybaven vodováhou a 45 stupnicí a rýsovací jehlou!!! Vynikající za tuto cenu!!!!!!!! Děkuji velmi dobrý obchod!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2018

    Peça de muita qualidade e sem falhas... Vale muito a pena pelo preço....Sem defeitos na aferição... Muito bom..!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2017

    Prodotto conforme alla descrizione, per il bloccaggio della riga bisogna stringere molto forte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    !!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2017

    Good product but a little fragile

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2014

    équerre de très bonne qualité qui a un usage bien particulier, prise de mesure dans des passages court la règle et bien épaisse et rigide. produit introuvable en France et pourtant d'une grande utilité, je suis d'avoir acheté cette équerre réglable et je fais déjà des envieux surtout quand je donne le prix.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 335
    • Ft3 088
    • Ft4 246
    • Ft5 791
    • Ft4 634
    • Ft5 015
    • Ft2 305
    • Ft2 643
    • Ft2 700
    • Ft10 014
    • Ft2 339
    • Ft8 361
    • Ft5 015
    • Ft9 030
    • Ft20 071
    • Ft5 350
    • Ft5 684
    • Ft3 088