Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego produktu, jest dobrze wykonany, łatwy w użyciu i ma poręczną skrzynkę, aby go trzymać razem, ma dwie inne okulary powiększające w sobie, które, gdy ramiona są złożone, światło ma 2 ustawienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡thus paczka przyszła. Totalnie zmakiowany i produkowany przez wewnątrz Rotusa. Dobrze, że musiałem zapłacić koszty wysyłki. Chcę, żebyś oddał moje pieniądze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Przydatne szkła powiększające do pracy z małymi elementami i detalami. Światło jest białe i dość jasne i można skonfigurować różne poziomy powiększenia. - Fajnie, że tak jest!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Wreszcie wolna ręka podczas lutowania, a nie ciągle gapić się przez powiększający stół. Lampa przymocowana do ramy jest ładna i dobrze przemyślana, ale do naprawdę dobrego oświetlenia potrzeba trochę więcej lumenów. Mierzona ceną, bardzo dobry produkt, który również został dostarczony szybko. Zalecany zakup dla wszystkich starzejących się lutowniczego, zegarmistrzów, którzy widzą coraz gorzej na krótkim dystansie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Możesz się podkręcić, więc możesz używać lupy tylko wtedy, gdy go potrzebujesz. LED są dobre do regulacji kątów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dobry produkt. rekomendowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Świetna robota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft81 380