Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(56)
    • 5 Gwiazda(49)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Bardzo dobra antena, przybyła z uszkodzonym małym induktorem, ale nie jest to dla mnie duży problem. Zamieniam go na ten sam nowy i wszystko działa tak, jak się spodziewaliśmy. Tego właśnie potrzebuję, a cena jest prawidłowa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Odrzucenie niskiej częstotliwości: Skrzynka odbiornika zawiera filtr o szerokim natężeniu -30dB około 48kHz, jak pokazano na NanoVNA2 wyświetlającym 10-250 kHz. Rezonans przesunięcia fazowego jest wyraźnie pokazany jako czerwona krzywa. Antena ta powinna być w stanie objąć od 10 kHz, a tym samym być w stanie słuchać sygnałów uboat. Niestety, tak się nie stało. Nawet sygnały o niskim czasie frekwencji są narażone

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Otrzymałem je bardzo szybko, około 10 dni z priorytetem UE... bardzo dobrze spakowane pudełko i wypróbowanie go jak najszybciej wydaje się świetne.... dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    works realy well. Not as good as a longwire, but for the size amazing -!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Szybka dostawa, wszystko w małym pudełku. Dobry produkt dobrej jakości za cenę..Nie gorszy w recepcji niż Bonito MiniWhip, który jest o wiele droższy. Praktyczny z wyłącznikiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2024

    Wszystkie przedmioty są obecne i poprawne. Jeszcze ich nie sprawdzałem, ale jestem pewien, że przejdą kontrolę. Jakość wykonania i opakowanie są dobre. Ponadto, dostawca był bardzo uprzejmy. Dziękuję za ekspresową dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2024

    Najlepsze dodatki do każdego zestawu fal krótkich. Niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2024

    dobra dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$102.99
    • US$39.99
    • US$35.99
    • US$45.99
    • US$9.99
    • US$49.99
    • US$15.59
    • US$45.99
    • US$12.99
    • US$16.59