Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Bardzo dobra antena, przybyła z uszkodzonym małym induktorem, ale nie jest to dla mnie duży problem. Zamieniam go na ten sam nowy i wszystko działa tak, jak się spodziewaliśmy. Tego właśnie potrzebuję, a cena jest prawidłowa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Odrzucenie niskiej częstotliwości: Skrzynka odbiornika zawiera filtr o szerokim natężeniu -30dB około 48kHz, jak pokazano na NanoVNA2 wyświetlającym 10-250 kHz. Rezonans przesunięcia fazowego jest wyraźnie pokazany jako czerwona krzywa. Antena ta powinna być w stanie objąć od 10 kHz, a tym samym być w stanie słuchać sygnałów uboat. Niestety, tak się nie stało. Nawet sygnały o niskim czasie frekwencji są narażone

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Otrzymałem je bardzo szybko, około 10 dni z priorytetem UE... bardzo dobrze spakowane pudełko i wypróbowanie go jak najszybciej wydaje się świetne.... dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Zajęło 17 dni między zamówieniem a dostarczeniem do Niemiec, to ok. Niestety, cienki nakrętek, który naprawia antenę pcb wewnątrz plastikowej obudowy, został przeciśnięty przez nić złącza bnc i stracił zdolność do trzymania wszystkiego razem. Muszę zamówić nowe cienkie nakrętki (M12/1.0) zanim zamontuję je na dachu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Antena działa naprawdę dobrze. Poziom hałasu jest trochę wyższy niż na moim prostym longwire, ale z wzmacniaczem musisz się tego spodziewać. Odbiór jest o wiele silniejszy, więc wszystko się ułoży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    works realy well. Not as good as a longwire, but for the size amazing -!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Szybka dostawa z dobrej jakości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Niestety używane rzeczy otrzymane ze śladami. I.ZV. Sars Cov 2 nie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 568
    • Ft3 760
    • Ft3 757
    • Ft4 850
    • Ft9 763
    • Ft8 607
    • Ft6 387
    • Ft3 252
    • Ft10 525
    • Ft3 379