Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Ładny produkt lubię dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Jednak, aby sprawdzić jego wydajność. Ale dostarczona w wyznaczonym terminie. Tylna kamera zniknęła, podniosła sprawę i dostarczyła dowodów. Banggood obiecuje zwrócić kwotę tylnej kamery. Nie kupuj rzeczy z tylną kamerą, bo widziałem kilka recenzji, które nie dostały tylnej kamery. Będę aktualizować moją recenzję po użyciu produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Kamera przybyła i jeszcze nie spróbowałam, są pewne proste notatki Kamera nie obsługuje języka arabskiego, instrukcja obsługi nie obsługuje arabskiego, również, aplikacja nie sugeruje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Excellent DVR ,easily installed and working good ,videos are good quality when played on computer. ADAS function works but is annoying with alarm sounding but I will disable this. Fast delivery and easily tracked

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • k1lVIP1
    TR
    23/09/2021

    Otrzymałem produkt z bardzo szybką wysyłką (-7 dni). Gratulacje i dziękuję za Banggood. Nie mogłem otworzyć produktu i go użyć. Ocena produktu po zastosowaniu produktu (ang.) Ja to zrobię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Bardzo dobrze, działa idealnie 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Nie jest używany, ponieważ zainstalowałem złe oprogramowanie firmware. Kiedy spróbuję, zdobędę więcej informacji. Nie jestem pewien, czy to połączenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Aparat jest ładny, ale powinien mieć Micro USB typ B 2.0 samiec, USB typ A 2.0 do ładowania jak w większości telefonów komórkowych i tabletów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Rendben megérkezett! Köszönöm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$119.99
    • US$143.74
    • US$46.19
    • US$139.99
    • US$34.49
    • US$24.24
    • US$109.99
    • US$173.24
    • US$17.24