Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    Niestety działasz w złej wierze z nami, kupującymi, kupiłem lusterko wsteczne z pełnym ekranem i kamerą z nagraniem, i dostałem wiele kabli i wtyczek. Nie kupiłem tego i widziałem w komentarzach, że inni ludzie również zostali oszukani. Chcę moje pieniądze z volta!!!!!!!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Poprosiłem o GPS x 2 i sprzedawca wysłał mi 2 mikrofony zewnętrzne To oszustwo!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Nie o to prosiłem. Prosiłem o lustro.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Otrzymałem coś zupełnie innego od tego, co zamówiłem, chcę zwrotu pieniędzy1!!! Nie zapłaciłem za dwie rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Nie wysłałem go, załączył jakiś bezwartościowy, niezidentyfikowany obiekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Zamówiłem ekran z aparatem, a wyszło z GPS-em

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    /Drogi Bangood! Zaszło tu jakieś poważne nieporozumienie. Zamówiłem lusterko wsteczne z GPS. Ale mam tylko jedną antenę GPS. Na stronie, na której zamówiłem, nie było możliwe oznakowanie lustra, anteny lub tylnej kamery osobno. Wydawało się, że jest to kolejność wspólnej anteny GPS. Proszę, wyjaśnij to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Widziałem zdjęcia kamery rozdzielczej, ale na zamówieniach wydrukowano też kamery samochodowe, ale otrzymałem GPS, który nie jest mi potrzebny. Sprzedawca oszukuje pokazując dash cam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Opis był mylący, skończyłem z modułem GPS dla kamery, której nie posiadam. Akceptuję mój brak czujności i stawiam problemy z opisem sprzedanej pozycji na rachunek automatycznego tłumacza trochę zbyt podstawowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Hello my people, I am pleased to have a store like this one... I love it and I love its tools thank you once again for for this... I will more things and explore this shop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$62.99
    • US$88.92
    • US$94.99
    • US$119.99
    • US$24.24
    • US$46.19
    • US$41.57
    • US$50.81
    • US$98.16
    • US$155.99